background img
banner
banner

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ: «Ας μην εφησυχάζουμε, έχουμε δρόμο μπροστά μας»

Τις ευχές του για τη νέα χρονιά αλλά και τη σημασία του να αναγνωρίζει καθένας την ευθύνη που του αναλογεί για να δημιουργηθούν συνθήκες προόδου της κοινωνίας, τόνισε σε πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του σε τηλεοπτικό κανάλι της Αχαΐας ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος. «Οφείλουμε όλοι μας, στην ανατολή του 2021, να κάνουμε μια ανασκόπηση στο τι κάναμε ο καθένας για το σύνολο της κοινωνίας και να αποφασίσουμε να είμαστε πιο υπεύθυνοι στους ρόλους μας, ώστε μέσα από μια συλλογική προσπάθεια να δημιουργήσουμε το πιο εύφορο έδαφος για τις γενιές του μέλλοντος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογερόπουλος.

Εξάλλου, από την πρώτη εργάσιμη ημέρα του 2021, οι δημοτικές υπηρεσίες συνέχισαν τον καθημερινό τους αγώνα ώστε να επιλύονται με το καλύτερο τρόπο όλα τα ζητήματα των δημοτών, ιδιαίτερα όσα σχετίζονται με τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού. «Μπορεί οι εμβολιασμοί να ξεκίνησαν, καλλιεργώντας κλίμα ελπίδας, όμως έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο μπροστά μας.
Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε αλλά αντιθέτως, πρέπει να τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί, δηλαδή χρήση μάσκας, αποστάσεις ασφαλείας, συχνό πλύσιμο χεριών και όχι συνωστισμούς. Με υπομονή και ευλάβεια, προστατεύοντας την ατομική και τη δημόσια υγεία, σε λίγους μήνες θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα που τόσο ξαφνικά χάσαμε» υπογραμμίζει ο δήμαρχος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr