background img
banner
banner

ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.: Συνεχίζεται το διαδικτυακό αφιέρωμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Αιγιάλειας

«Η Αιγιάλεια του Πολιτισμού» συνεχίζει το διαδικτυακό αφιέρωμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής. Η ΔΗ.Κ.Ε.Π Αιγιαλείας έχοντας ως γνώμονα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε με τον εγκλεισμό και την απαγόρευση κυκλοφορίας, έβαλε ως στόχο να κρατήσει ευχάριστη συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από διάφορες δράσεις. Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων η προσπάθεια στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι δράσεις συνεχίστηκαν και την περασμένη εβδομάδα με τα αφιερώματα στους χορευτικούς συλλόγους της περιοχής, τις φιλαρμονικές και τις θεατρικές ομάδες.

Το ταξίδι συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα κάθε μέρα έως και Σάββατο 16 Ιανουαρίου, στις 19.00 μέσα από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ στο facebook και το youtube. Στόχος της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ είναι να ακολουθήσουν ακόμα περισσότεροι σύλλογοι, που μέσα από το έργο τους προβάλουν όχι μόνο την Αιγιάλεια αλλά διδάσκουν και πολιτισμό.

Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, μετά το χθεσινό αφιέρωμα στον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών «Αρχαίες Ρύπες», έχει ως εξής: 12/1/2021 Πολιτιστικός Σύλλογος Τεμένης «η Ένωση», 13/1/2021 Φιλαρμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης», 14/1/2021 Θεατρική Ομάδα «Μονόλογοι» 15/1/2021 Προοδευτικός Σύλλογος Καμαρών “Απόλλων”, 16/1/2021 Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη». Εμπνευστής της «Αιγιάλειας του Πολιτισμού» είναι ο συνεργάτης της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ Θοδωρής Πανουτσόπουλος. Την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει ο Γιώργος Αληβρούβας και την παρουσίαση κάνει η δημοσιογράφος Ιωάννα Δημουλά.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr