background img
banner
banner

Εμβολιάστηκαν οι 50 πρώτοι | ΦΩΤΟ

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΥΠΕ

Με την παρουσία του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου οι εμβολιασμοί ιατρών και νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή το μεσημέρι παρελήφθησαν από την φαρμακοποιό κ. Τρισεύγενη Αθανασοπούλου 18 φιαλίδια του εμβολίου της Phizer, που αντιστοιχούν σε 90 δόσεις (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Την Δευτέρα λοιπόν εμβολιάστηκαν οι πρώτοι 50 ιατροί, νοσηλευτές αλλά και διοικητικό προσωπικό του τοπικού ιδρύματος, με πρώτη την προϊσταμένη της Χειρουργικής Κλινικής κ. Νικολέτα Λαμπροπούλου. Το εμβόλιο έκανε και ο διοικητής του νοσοκομείου Θανάσης Γεωργάκης, τέταρτος κατά σειρά, με την Υπεάρχη Γιάννη Καρβέλη, να παρακολουθεί όλη τη διαδικασία για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Αργότερα οι κύριοι Καρβέλης και Γεωργάκης, που έχουν άριστη συνεργασία, επισκέφθηκαν τις κλινικές του νοσοκομείου, αλλά και τους χώρους που διαμορφώνονται για το νέο ακτινολογικό τμήμα, όπως αποκάλυψε χθες το protionline.gr.

Σήμερα αναμένεται να εμβολιαστούν άλλοι 40 από το νοσοκομείο στο Αίγιο, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα έρθουν ακόμα 40 δόσεις εμβολίων, που προορίζονται για ιατρούς και νοσηλευτές από τα Κέντρα Υγείας Ακράτας και Αιγίου.

Συνολικά έχουν δηλώσει ενδιαφέρον 130 άτομα, τα οποία θα είναι τα πρώτα που θα εμβολιαστούν στο νοσοκομείο, που δε θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο για το γενικό πληθυσμό.
Εμβολιαστικά Κέντρα για τους πολίτες, όπως αποκάλυψε το protionline.gr, έχουν οριστεί τα δύο Κέντρα Υγείας σε Αίγιο και Ακράτα, με τα αγροτικά Ιατρεία να αποκλείονται επειδή δεν έχουν τις υποδομές για την ασφάλεια που απαιτεί το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr