background img
banner
banner

Επερώτηση στη Βουλή με αφορμή την επιστολή Εμπορικού σε Άδωνι

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Μεγάλη προσωπική επιτυχία του προέδρου Λάμπη Παπαδόπουλου αλλά και όλου του Εμπορικού Συλλόγου, θεωρείται η… εισαγωγή της επιστολή του στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, προς συζήτηση στη Βουλή. Το θέμα θα φέρει η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή του ο κ. Παπαδόπουλος μετέφερε τις δεκάδες καταγγελίες που καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου ότι μετά το κλείσιμο σχεδόν έξι μηνών με κρατική εντολή, οι εισπρακτικές – δικηγορικές εταιρείες καθώς και οι ελεγκτικοί – εισπρακτικοί μηχανισμοί του κράτους άρχισαν να ενοχλούν, να κόβουν λογαριασμούς, να προσβάλλουν, να επιβάλλουν εξοντωτικά πρόστιμα και να οδηγούν τους εμπόρους σε μεγαλύτερη απόγνωση από αυτή που τους προκάλεσε το lockdown.

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος στo protionline.gr, ΄΄ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο της βουλευτού Σίας Αναγνωστοπούλου, μου ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν επερώτηση στη Βουλή σύμφωνα με την επιστολή μας!

Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου μας δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Μπαίνουμε στη Βουλή των Ελλήνων για άλλη μια φορά με τις ανακοινώσεις μας και γινόμαστε αφορμή να βοηθήσουμε χιλιάδες μικροέμπορους και επαγγελματίες. Αυτό είναι συνδικαλισμός. Πίεση, πίεση, πίεση… Ο Θεός να μας δίνει Δύναμη…΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr