background img
banner
banner

Επιστολή στον υπουργό από τους εργαζόμενους των ΕΑΣ και αίτημα για συνάντηση

Μετά το τέλος των ομιλιών στην Φανερωμένη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), εκ μέρους των εργαζόμενων στα ΕΑΣ, το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΑΣ Αιγίου και μέλος του Ε.Κ.Α. Ανδρέας Κανελλόπουλος, επέδωσε ανακοίνωση στον υπουργό καθώς και μία εικόνα, μεταφέροντας το αίτημα για συνάντηση μαζί του. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Κύριε Υπουργέ, Η κατάσταση στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΤΣΤΗΜΑΤΑ είναι λίαν επιεικώς τραγική! Μετά την καταστροφική περίοδο διοίκησης της εταιρείας μας από την σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η Κυβέρνηση τοποθέτησε στο τιμόνι των ΕΑΣ τον κ. Κωστόπουλο. Όλοι οι εργαζόμενοι – μηδενός εξαιρουμένου – χαρήκαμε γιατί μπήκε επικεφαλής ένας νέος άνθρωπος και με την στήριξη του περιβάλλοντος του κ. Πρωθυπουργού. Η χαρά και η αισιοδοξία μας όμως σιγά – σιγά σβήνει και την θέση τους παίρνει ο προβληματισμός!!!

Οι παραγγελίες που υπάρχουν για υπογραφή συμβάσεων (π.χ.76/62 ασκήσεων), δυστυχώς τίποτα! (ενώ η σημερινή Διοίκηση παίρνει δουλειές από το εξωτερικό)!!!

Χρηματοδότηση της παραγωγής – σε κλειδωμένο λογαριασμό — δυστυχώς τίποτα!

Το εθνικό τυφέκιο, δυστυχώς τίποτα!

Μετά την έγκριση από την Βουλή του εξοπλιστικού προγράμματος των 2,5 δις ευρώ, ανταποδοτικό, στα ΕΑΣ, δυστυχώς τίποτα! Η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – επιτυχία της σημερινής Διοίκησης και των εργαζομένων – για πρώτη φορά μετά από έντεκα (11) χρόνια, δυστυχώς τίποτα!

Κινητικότητα των εργαζομένων χωρίς προγραμματισμό και δικαίωμα αναίρεσης από την εταιρεία, αποτέλεσμα, δυστυχώς τεράστια απώλεια τεχνογνωσίας!

Κύριε Υπουργέ, Τα ανωτέρω, είναι μερικά από τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την εταιρεία μας, γνωρίζουμε ότι το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι ιδιαιτέρως βεβαρημένο. Θα παρακαλούσαμε όμως για μία συνάντηση μαζί σας, με την παρουσία του κ. Συμβούλου, αντιπροσωπείας των Σωματείων μας για συζήτηση και δρομολόγησης λύσεων στα προβλήματά μας».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr