background img
banner
banner

«Καθαρά» από covid τα ΕΑΣ Αιγίου

ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

Οι πληροφορίες ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κρούσματα covid σε άλλα εργοστάσια της περιοχής θορύβησαν το περιβάλλον του εργοστασίου των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο. Έτσι, η διεύθυνση του εργοστασίου ζήτησε τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων ώστε η επανεκκίνηση της τοπικής μονάδας για το 2021 να γίνει σε κλίμα σιγουριάς και αισιοδοξίας.

Το εργοστάσιο παρέμενε κλειστό για δέκα ημέρες λόγω εορτών, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ωστόσο χθες, πρώτη μέρα λειτουργίας για το νέο έτος, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στον χώρο όπου υπέβαλε σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, το σύνολο των εργαζομένων κάθε τομέα. Συνολικά, όπως έκανε γνωστό στο protionline.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΑΣ Αιγίου Γιώργος Σαζακλής, ελέγχθηκαν 152 άτομα και όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά. ΄΄Η επιστροφή στα καθήκοντά μας, μας βρίσκει υγιείς και προχωράμε μπροστά΄΄, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι οι έλεγχοι είχαν καθαρά προληπτικό χαρακτήρα αφού δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό ύποπτο κρούσμα στο εργοστάσιο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr