background img
banner
banner

Κλέφτες… αλώνισαν την Τέμενη

ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου στην Τέμενη, όταν άγνωστοι, παραβίασαν στο γραφείο της Κοινότητας, έσπασαν ένα αυτοκίνητο, ενώ αυτό που τελικά… κατάφεραν ήταν να εισέλθουν στον παλαιό ναό του Αγ. Γεωργίου και να αφαιρέσουν λάδι!

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι εισέβαλαν στο κοινοτικό γραφείο από το παράθυρο, το οποίο και έσπασαν με κάποιο βαρύ αντικείμενο. Μάλιστα, προκάλεσαν πολύ σοβαρές ζημιές στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα, κάνοντας όλο τον χώρο… άνω κάτω. Έσπασαν την εσωτερική πόρτα του ιατρείου και άνοιξαν όλα τα συρτάρια και τα ντουλάπια, δημιουργώντας μεγάλη ακαταστασία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της Τέμενης Δημήτρη Μακρή, δεν αφαιρέθηκε κάτι από τον χώρο, ούτε διαπιστώθηκαν κλοπές εγγράφων ή άλλων αντικειμένων.

Την ίδια στιγμή ωστόσο… οι δράστες είχαν αποφασίσει να «αλωνίσουν» το χωριό. Μπήκαν μέσα στο μονύδριο του Αγ. Γεωργίου και έκλεψαν δύο τενεκέδες λάδι από την αποθήκη. Να σημειωθεί ότι, μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα από την εκκλησία, βρέθηκε σπασμένο το τζάμι του αυτοκίνητου της προέδρου της Β΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας Δώρας Μαστραπά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr