background img
banner
banner

Μια διαφορετική κοπή πίτας για το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ Η ΕΥΧΗ «ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ»

Χθες Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στον χώρο του Κέντρου, σε πολύ κλειστό κύκλο, λόγω της πανδημίας. Παρόντες ήταν ο εθελοντής του Κέντρου π. Δαμιανός Σταυρίδης, ο μηχανικός της εταιρείας ΑΤΕΣΕ Ευάγγελος Χονδρογιάννης και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγιάλειας Λεωνίδας Καράμπελας που επιβλέπουν την ανέγερση του νέου κτηρίου και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Το δώρο για το φλουρί ήταν χειροποίητη δημιουργία των εξυπηρετούμενων από τα εργαστήρια και κερδήθηκε από τον οδηγό του Κέντρου Παναγιώτη Αποστολίδη.
Παρά την απουσία κόσμου, το κλίμα που επικρατούσε ήταν πολύ ευχάριστο διότι οι εξυπηρετούμενοι, το εκπαιδευτικό προσωπικό και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευελπιστούν η επόμενη κοπή να πραγματοποιηθεί στη νέα διεύθυνση με πλήθος κόσμου που αγαπούν και είναι δίπλα στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. σε κάθε του δραστηριότητα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί από καρδιάς το αρτοποιείο «Καρακάση» για την πεντανόστιμη βασιλόπιτα που για ακόμα μια χρονιά πρόσφερε αφιλοκερδώς, στους προσκεκλημένους, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους εξυπηρετούμενους και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και πάντα αισιοδοξία και δημιουργικότητα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr