background img
banner
banner

Ταΐστρες σκεπασμένες και φιλοτεχνημένες!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΚΡΑΤΑΣ

Θερμές ευχαριστίες στην εικαστικό Εύα Τερζή, για την προσφορά της και την ακούραστη συμπαράστασή της στα σκυλιά στο καταφύγιο της Ακράτας, εκφράζουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια». Η φίλη του Συλλόγου προχώρησε στην προμήθεια δώδεκα ταϊστρών ώστε να προστατεύεται η τροφή των ζώων τις οποίες παράλληλα, φιλοτέχνησε!
Όπως αναφέρεται εκ μέρους του Φιλοζωικού Συλλόγου, ΄΄η κυρία Εύα, δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθάει στο καταφύγιο. Συνέχεια το επισκέπτεται και μάλιστα τελευταία, ανέλαβε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία που υλοποίησε η ίδια, με την δική της καλλιτεχνική πινελιά, και φυσικά με όλο το κόστος των υλικών και εργασιών που πραγματοποιήθηκαν για την υλοποίηση της. Στο καταφύγιο της Ακράτας υπάρχουν πολλά σκυλάκια ελεύθερα στο περιβάλλοντα χώρο, που είτε μαζεύτηκαν εκεί γιατί έβρισκαν τροφή ή κατάφεραν από μόνα τους να το σκάσουν από τις περιφράξεις. Μένουν εκεί γύρω και είναι πολύ χαρούμενα γιατί είναι ελεύθερα και έχουμε αρκετά σπιτάκια για να προστατεύονται απ τις καιρικές συνθήκες. Όμως με την τροφή υπήρχε πρόβλημα, γιατί βρέχονταν αν έβρεχε, αφού δεν υπήρχε κάποιο στεγασμένο μέρος για να προστατευθεί΄΄.

Και υπόστεγο

Η κυρία Εύα, σε μια επίσκεψή της στο καταφύγιο, εντόπισε αυτό το θέμα και αποφάσισε να δώσει λύση, αγοράζοντας 12 ταΐστρες, τις οποίες ζωγράφισε με μεράκι, μια-μια, και με δικά της έξοδα, έφτιαξε και ένα πολύ όμορφο υπόστεγο για να τοποθετηθούν, επίσης έστρωσε και με χαλίκι το χώρο για να μην λασπώνει. Και να, το… θαύμα έγινε.

΄΄Εκτός από το πρακτικό κομμάτι που σίγουρα λύθηκε, το αισθητικό είναι μια ευχάριστη νότα, που μας δίνει τόση χαρά! Ομόρφυνε όλο το τοπίο, τα χρώματα και οι δημιουργίες της πάνω στις ταΐστρες σε γεμίζουν θετική διάθεση και ελπίδα ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά και τρέχουν να προσφέρουν! Αυτοί είναι η δύναμη μας! Επίσης η κυρία Εύα, πριν μερικούς μήνες, έκανε έκθεση ζωγραφικής για τα αδέσποτα, και μέρος των εσόδων πήγαν στα χρέη μας σε κτηνιάτρους!΄΄, αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος προσθέτοντας: ΄΄Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε για όλα κυρία Εύα, ευχόμαστε να έχετε πάντα την υγειά σας, να παλεύετε γι αυτές τις ψυχές, με τα πινέλα σας για όπλα, και την μεγάλη σας καρδιά!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr