background img
banner
banner

Τα Κέντρα Υγείας παίρνουν σειρά

ΑΚΟΜΑ 40 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για τα ραντεβού των πολιτών με το εμβόλιο και από τις 20 του μήνα θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός πολιτών άνω των 85 ετών, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Επιτροπής Εμβολιασμού.

Εντωμεταξύ, μικρό κρίνεται το ποσοστό των υγειονομικών στα νοσοκομεία, που δήλωσαν ενδιαφέρον για το εμβόλιο και αντιστοιχεί στο 1/3 περίπου του δυναμικού.
Μέχρι την Τρίτη 5 Ιανουαρίου, στην Αχαΐα, 1597 ιατροί, νοσηλευτές και νοσηλευτικό προσωπικό είχαν εμβολιαστεί, με την Αιγιάλεια να έχει μικρό μερίδιο.

Συγκεκριμένα, 85 εργαζόμενοι εμβολιάστηκαν στο νοσοκομείο Αιγίου από την πρώτη παρτίδα των 90 εμβολίων που έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής (50 την Δευτέρα και 35 την Τρίτη). Χθες παραλήφθηκαν από το τοπικό ίδρυμα ακόμα 40 δόσεις εμβολίων που προορίζονται για όσους εργάζονται στα 2 Κέντρα Υγείας της Αιγιάλειας, Αιγίου και Ακράτας, που αναμένεται να προσέλθουν σήμερα να εμβολιαστούν.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του protionline.gr, εκτός από τα δύο Κέντρα Υγείας, που θα λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα για τους πολίτες, είναι πλέον πολύ πιθανό, εμβολιαστικό κέντρο να γίνει και το νοσοκομείο Αιγίου, κάτι που είχε αποκλειστεί το προηγούμενο διάστημα.

Χθες ανακοινώθηκαν 14 κρούσματα κορωνοϊού στην Αχαΐα, ενώ η προσέλευση αυτή την εβδομάδα στο νοσοκομείο Αιγίου για τεστ ήταν εξαιρετικά μειωμένη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr