background img
banner
banner

Τον «τσίμπησε» η Ασφάλεια Αιγιαλείας με δύο γραμμάρια ηρωίνης

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Η… στάση του λεωφορείου στο Λαμπίρι εμπεριείχε έλεγχο από την Ασφάλεια Αιγίου και ο έλεγχος… έβγαλε ηρωίνη. Ειδικότερα, στις 4.10 το απόγευμα της Παρασκευής, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σε στάση επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, πραγματοποίησαν έλεγχο των επιβατών δρομολογίου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, για να εντοπίσουν σε ημεδαπό κάτοικο της περιοχής, συσκευασία με 2 γραμμάρια ηρωίνης.

Πρόκειται για κάτοικο του χωριού Λάκκα στα ίχνη του οποίου, οι αστυνομικοί έφτασαν αξιοποιώντας πληροφορίες. Ο κάτοχος των ναρκωτικών οδηγήθηκε στην Εισαγγελία.

Από την Αστυνομία, ανακοινώθηκα τα εξής: «Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το μεσημέρι και το απόγευμα, στην Πάτρα και σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν επτά γραμμάρια ηρωίνης».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr