background img
banner
banner

«Έφυγε» πλήρης ημερών ο Γιώργος Τηλιγάδης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

Πλήρης ημερών, σε ηλικία 91 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη 23/2, ο παλιός αρτοποιός, ιδρυτής της σημερινής επιχείρησης Τηλιγάδη, Γιώργος Τηλιγάδης, πατέρας του α΄ αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ. Αρίστου Τηλιγάδη.

Γέννημα θρέμμα του Ασπριά Ναυπακτίας, μετοίκησε στο Αίγιο όπου δημιούργησε το αρτοποιείο του και μαζί με την δυναμική σύζυγό του Φωτεινή μεγάλωσαν τρία παιδιά, τον Κώστα επιχειρηματία, την Αλέκα Καθηγήτρια Φιλόλογο και τον Αρίστο με μεγάλη συνδικαλιστική δράση στην Συντεχνία Αρτοποιών, στην Ομοσπονδία Αρτοποιών, το Επιμελητήριο Αχαΐας, κ.λπ. Ο εκλιπών ευτύχισε να δει εγγόνια και δισέγγονα και να τύχει ανταπόκρισης, αγάπης και σεβασμού από την τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 4.00μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου με τη λήψη μέτρων ασφαλείας και την παράκληση της οικογένειας, αντί άνθινων στεφάνων να προσφερθούν χρήματα στο «Στέκι της Αγάπης».

Συλλυπητήρια Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας

Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας επισημαίνει ότι με θλίψη έμαθε τον χαμό του Γεωργίου Τηλιγάδη, τονίζοντας: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μας στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η νεκρώσιμη ακολουθία του αρτοποιού και πατέρα του Α’ αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας και επικεφαλή της Π.Α.Ε.Κ. Αριστείδη Τηλιγάδη, θα τελεστεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων προστασίας κατά της διάδοσης του covid-19, με την παράκληση της οικογένειας, αντί άνθινων στεφάνων να προσφερθούν χρήματα στο Εκκλησιαστικό εστιατόριο απόρων συμπολιτών μας ”Στέκι της Αγάπης».

*Στη φωτό ο εκλιπών (αριστερά), με τον γιο του Αρίστο και τον εγγονό του Γιώργο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr