background img
banner
banner

Αιγιώτικη παρουσία στις «Άγριες μέλισσες»!

Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΦΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΑΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ANT1

Μπορεί το Αίγιο να έχει να… δει καιρό τον αγαπημένο ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Ρούφα, ωστόσο τον… θαύμασε μέσα από τους τηλεοπτικούς δείκτες στην πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων για την ελληνική τηλεόραση.

Ο Αιγιώτης ταλαντούχος καλλιτέχνης έκανε την εμφάνισή του στο σήριαλ «Άγριες μέλισσες» από το προχθεσινό (Τρίτη 2 Φεβρουαρίου) επεισόδιο και από το πρώτο κυριολεκτικά λεπτό «έδεσε» με το καστ αλλά και την ατμόσφαιρα της σειράς.

Υποδύεται τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας που διατηρεί τις επιφυλάξεις του σχετικά με τα όσα κατήγγειλε η πρωταγωνίστρια του σήριαλ Ελένη Σταμίρη (Μαρία Κίτσου) για τον πρώην διευθυντή των φυλακών που κρατείτο, Μάνο Βόσκαρη (Βασίλη Μπισμπίκη), παίζοντας, με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει, καταλυτικό ρόλο στην έκβαση της σειράς που κρατά σε αγωνία και μεγάλο αριθμό τηλεθεατών από την Αιγιάλεια.

Η παρουσία του Αιγιώτη ηθοποιού αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη, δίνοντας στους θαυμαστές της σειράς περισσότερους του ενός λόγους να την παρακολουθούν. Εύγε!

Ποιος είναι ο Γιώργος Ρούφας

Ο Γιώργος Ρούφας σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας, είναι απόφοιτος της ανωτέρας δραματικής σχολής «ΕΜΠΡΟΣ». Δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου από το 2000. Έχει κάνει μαθήματα σκηνοθεσίας με τον Robert Stouroua. Έχει σκηνοθετήσει στο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και στο Ελεύθερο Θέατρο.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε κλασσικά και σύγχρονα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας. Διδάσκει υποκριτική και αυτοσχεδιασμό. Κάνει μαθήματα κρουστών, βυζαντινής μουσικής και ορθοφωνίας. Υπήρξε πανελλήνιος πρωταθλητής πυγμαχίας (Παίδων και Εφήβων). Επίσης φοίτησε στη σχολή «Διοικητικού Οικονομικού στην Πάτρα.

Η πρώτη του σκηνοθεσία – διασκευή με χρήση video mapping και προτζέκτορα έγινε στο Κ.Θ.Β.Ε. Ήταν ο πρώτος σκηνοθέτης που ενέταξε σε ένα ψηφιακό περιβάλλον τρισδιάστατης απεικόνισης (3D) δραματουργία και ηθοποιούς.

Όλες του οι παραστάσεις έχουν αυτήν την καινοτομία, προβολής και μεταμόρφωσης του σκηνικού χώρου μέσα από προτζέκτορες.

Το πρώτο έργο σε συγγραφή και σκηνοθεσία του ίδιου σε σχέση με το διαδίκτυο, είναι το «ΟNLINE» που παρουσιάστηκε στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας το 2014 και στην Αθήνα και είναι εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με θέμα «Ψυχική υγεία και διαδίκτυο». Η υποκριτική γραμμή που ακολουθεί βασίζεται πάνω στον ρεαλισμό, στη ρωσική παράδοση του αυτοσχεδιασμού με αντικείμενο και στις αντίθετες δυνάμεις του Γκροτόφσκι.

Έχει έντονη παρουσία στον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr