background img
banner
banner

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Παρέδωσαν δωρεά από αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη

Αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη, παρέδωσε την Παρασκευή, στην Κλινική Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού του Π.Γ.Ν.Π και στο «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων, η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η κα. Αλεξοπούλου ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή σε συνεργασία με τον Ευρωβουλευτή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο οποίος όμως δεν στάθηκε δυνατόν να παρευρεθεί στην παράδοση του υλικού, λόγω των μέτρων της πανδημίας.

Ο εξοπλισμός, που προέρχεται από δωρεά, περιλαμβάνει χειροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια, πατερίτσες και περιπατητήρες, και παρελήφθη από τον Διευθυντή κ. Μίνωα Τυλλιανάκη για λογαριασμό της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών, την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Κλινικής κα. Ιουλία Συροκώστα και τον κ. Δημήτρη Μπάκο Υποδιοικητή του Π.Γ.Ν.Π., καθώς και από τον διοικητή του Καραμανδανείου, κ. Παύλο Αθανασόπουλο.

“Θέλω να συγχαρώ το προσωπικό και τη διοίκηση των δύο δομών για το σημαντικό τους έργο. Οι ανάγκες σε υλικό είναι διαχρονικές, ενώ οι πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας, έχουν κάνει πολύ πιο δύσκολη τη δουλειά τους. Με ευσυνειδησία, προσήλωση και αυταπάρνηση επιτελούν όμως καθημερινά το λειτούργημά τους. Τέτοιες δωρεές συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και στην καλύτερη διαβίωση των ασθενών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Ευρωβουλευτή και φίλο Στέλιο Κυμπουρόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του. Χωρίς τη δική του συμβολή, δεν θα είχε υλοποιηθεί όλη αυτή η προσπάθεια, που χάρισε ικανοποίηση και χαμόγελα σε ιατρικό προσωπικό και ασθενείς”, δήλωσε η Βουλευτής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr