background img
banner
banner

Απέτυχε η διαδικτυακή προπόνηση δύσκολη η επιστροφή στη δράση

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΡΟΔΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Πολύ αγαπητός και καταξιωμένος στην περιοχή μας ο προπονητής της Φλόγας Ροδιάς Γιώργος Αμασιάδης. Αν και γεννημένος στην Πάτρα, σαν ποδοσφαιριστής περισσότερο έχει αγωνιστεί στις ομάδες της περιοχής μας, φορώντας τη φανέλα: Ζήριας, Αχιλλέα Καμαρών, Αβύθου και Σαλμενίκου.

Προπονητής πέρυσι στον Αχιλλέα, φέτος στην Φλόγα Ροδιάς, αισθάνεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την διακοπή του πρωταθλήματος θεωρώντας ότι κόποι και έξοδα πήγαν στράφι.
Σχετικά αναφέρει στo protionline.gr

«Μέχρι που σταματήσαμε, η ομάδα της Φλόγας Ροδιάς είχε αρχίσει να …ρολάρει. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είχαν αγγίξει το 100% των δυνατοτήτων τους. παίκτες που παλαιότερα αποτελούσαν δεύτερη διαλογή, έγιναν βασικοί και αναντικατάστατοι.

Βρίσκομαι συνεχώς σε επαφή με τη διοίκηση της Φλόγας και τα παιδιά, που έχουν στεναχωρηθεί από τα …ρολά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας στον όμιλο Αιγίου.»

Για το ενδεχόμενο της επιστροφής στη δράση

«Είναι δύσκολη η διαδικασία της επιστροφής. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει όρεξη για νέα προετοιμασία, είναι πολύ να βρεις ρυθμό. Πολύ μεγάλο το διάστημα της διακοπής είναι σαν να μην έγινε ποτέ η προετοιμασία του καλοκαιριού, όπως και μεγάλοι θα είναι οι κίνδυνοι τραυματισμών στους ποδοσφαιριστές.»

Για την προσπάθεια διατήρησης φυσικής κατάστασης

«Ότι είχαμε καταφέρει με το ξεκίνημα του lock down, δεν γινόταν να διατηρηθεί με τις συνθήκες που παρουσιάστηκαν. Προσπαθήσαμε μάλιστα να κάνουμε κάποια πράγματα διαδικτυακά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δεν μπορεί να περιμένεις τέτοιες …θυσίες από έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, που παράλληλα έχει ευθύνες με την δουλειά του, την οικογένειά του. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, αφού τα περισσότερα παιδιά φοβούνται τώρα ενδεχόμενο τραυματισμό, που θα τους θέσει εκτός εργασίας.»

Για τις παρούσες δραστηριότητές του

«Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα η μοναδική μου διασκέδαση, την οποία προς το παρόν τουλάχιστον την έχω χάσει. Παρακολουθώ κάποια διαδικτυακά σεμινάρια, αφού δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που θα μου προσθέσει κάποιες γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο και την προπονητική.»

Για την περιοχή μας

«Πάντα μου άρεσε ο όμιλος Αιγίου, σαν ποδοσφαιριστής παλαιότερα και σαν προπονητής τώρα. Δεν είναι τυχαίο που με γνωρίζουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, έχοντας παράλληλα αποκτήσει πολύ καλές γνωριμίες και φίλους. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Φλόγας Ροδιάς που με εμπιστεύτηκε στην φετινή μας συνεργασία.
Εύχομαι να είμαστε σε θέση να τα πούμε το συντομότερο πάλι στο γήπεδο, ξένοιαστοι και μακριά από τα απαγορευτικά της πανδημίας.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr