background img
banner
banner

Αποτελεσματική η επιχείρηση του δήμου ενάντια στη «Μήδεια»

ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΧΘΕΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Τα «δόντια» της έδειξε και χθες η κακοκαιρία με την περιοχή να γλιτώνει κατά ένα μεγάλο μέρος από τη μανία του φαινομένου «Μήδεια» ωστόσο να μην λείπουν τα «εμπόδια» στις μετακινήσεις στα ορεινά εξαιτίας του μεγάλου όγκου χιονιού. Χάρη στην άμεση επέμβαση των συνεργείων του δήμου, οι δρόμοι παρέμειναν ανοιχτοί σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο με συνεχείς επιχειρήσεις διανοίξεων δρόμων και τη ρίψη χιονιού.

Χθες, απαραίτητη ήταν η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στους εξής δρόμους: Επ. Ο. Αιγίου – Καλαβρύτων (μέσω Φτέρης) από 14,000χ/θ στο Πυργάκι Αιγιαλείας, Επ. Ο. Πούντας – Καλαβρύτων (από 12,000χ/θ στον Καλυβίτη Αιγιαλείας), Επ. Ο. Ακράτας – Ζαρούχλας από το όψης της Τ.Κ. Βαλιμής και άνωθεν. Δημοτική Οδός Τ.Κ. Περιστέρας, Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Επ. Ο. Αιγείρας – Βελλάς από το 9ο χλμ και άνωθεν και Επ. Ο. Αιγείρας – Περιθωρίου από το 13ο χλμ και άνωθεν.

Κοντά στα συνεργεία που επιχειρούσαν για τη διάνοιξη δρόμων βρέθηκε στα ορεινά της Δ.Ε. Διακοπτού και ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για Τεχνικά Έργα Βασίλης Χριστόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr