background img
banner
banner

Αύξηση νέων κρουσμάτων παρά τα αυστηρά μέτρα

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Στη… δίνη του κορωνοϊού φαίνεται πως είναι η Αχαΐα. Παρά το… σκληρό lockdown και τα αυστηρά μέτρα, η διασπορά δεν μειώνεται, τη στιγμή που και οι παραβάσεις… καλά κρατούν. Χθες ο αριθμός των νέων κρουσμάτων «εκτοξεύθηκε» στα 97 και η σημερινή σύσκεψη των επιστημόνων, είναι βέβαιο ότι θα φέρει παράταση των απαγορευτικών μέτρων.
Την Πέμπτη, ανακοινώθηκαν 97 κρούσματα στην Αχαΐα, ενώ στην Ηλεία εντοπίστηκαν 17 νέα κρούσματα ενώ στην Αιτωλοακαρνανία, 7. Συνολικά στη Δυτική Ελλάδα εντοπίστηκαν 121 κρούσματα.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

«Πρωταθλήτρια» στα πρόστιμα η Δυτική Ελλάδα

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 50.262 έλεγχοι, από τους οποίους οι 5.634 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Βεβαιώθηκαν συνολικά 950 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκε 1 σύλληψη.

Οι 761 παραβάσεις αφορούσαν περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, με τα περισσότερα (127) στη Δυτική Ελλάδα, περισσότερα και από την Αττική που έπεσε στα 100 πρόστιμα.

Επίσης, βεβαιώθηκαν 160 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 156 πρόστιμα των 300 ευρώ και 4 πρόστιμα των 150 ευρώ, από τα οποία τα 11 στη Δυτική Ελλάδα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr