background img
banner
banner

Καθολική απαγόρευση του επισκεπτηρίου στο Νοσοκομείο Αιγίου

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου τέθηκε στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου ολόκληρη η περιφερειακή ενότητα Αχαΐας. Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ. Αιγίου, ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας υπενθυμίζει στους πολίτες της Αιγιάλειας ότι απαγορεύεται το επισκεπτήριο καθώς επίσης και ότι μόνο με ραντεβού μπορούν να προσέρχονται στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

Συγκεκριμένα, τονίζει ότι ισχύουν τα εξής: Καθολική απαγόρευση του επισκεπτηρίου (σύμφωνα με την Υπ. Πρωτ. ΟΙΚ.13975-28/2/2020 Απόφαση του Υπουργείου Υγείας). Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους ασθενείς του νοσοκομείου με την επίδειξη του ραντεβού τους και σε εξαιρετικές περιπτώσεις που χρήζουν βοήθειας σε έναν μόνο συνοδό τους. Ραντεβού για τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία θα κλείνονται ΜΟΝΟ τηλεφωνικά. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και πρέπει άπαντες να τηρούν στον απόλυτο βαθμό τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και την σωστή χρήση μάσκας.

Και καταλήγει: ΄΄Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνδρομή σας στην προστασία της υγείας των ασθενών του νοσοκομείου, του προσωπικού αλλά και όλων των κατοίκων της περιοχής μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr