background img
banner
banner

Καμαρώνουν για τις έδρες αλλά…

ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΜΕΝΗΣ

Συμπληρωματικές απόψεις στo protionline.gr για το Δημοτικό Στάδιο και το γήπεδο του Αστέρα Τέμενης, έδωσαν οι Μάριος Βαλαβάνης και Νίκος Παπαδόπουλος αντίστοιχα, με αφορμή το ρεπορτάζ του protionline.gr για τα γήπεδα.

Μάριος Βαλαβάνης: «Φυσική έδρα το Στάδιο, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο οι χρήσεις διαθέσιμων γηπέδων για προπονήσεις»

Από την προσωρινή διοίκηση του Παναιγιάλειου ο Μάριος Βαλαβάνης, για την χρήση του Δημοτικό Σταδίου Αιγίου, κάνει τη δική του τοποθέτηση: «Το γήπεδο που χρησιμοποιεί η ομάδα είναι και η φυσική της έδρα, το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Εκεί γίνονται και οι περισσότερες προπονήσεις, ενώ το γήπεδο Καμαρών συμπληρώνει το πρόγραμμα, αφού ήταν και το μόνο διαθέσιμο από αυτά που πληρούν τις προϋποθέσεις. Σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου γίνετε πάντα προσπάθεια για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης σε συμπληρωματική χρήση (κυρίως για προπονήσεις) των υπολοίπων διαθεσίμων γηπέδων».

«Επιβαρυμένος ο χλοοτάπητας, πρόβλημα σε πυλώνες και αποδυτήρια»

«Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων. Σε γενικές γραμμές και βάσει των συνθηκών που επικρατούν κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Σίγουρα το Δημοτικό Στάδιο της πόλης είναι αρκετά επιβαρυμένο αφού ο χλοοτάπητας του είναι αρκετά παλιός (2003) ενώ τελευταία υπάρχουν και προβλήματα με τους πυλώνες ηλεκτροφωτισμού και την στεγανότητα των αποδυτηρίων. Δυστυχώς λόγο τις εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας η αποκατάσταση των παραπάνω καθυστερεί παρά την θετική πρόθεση του αρμόδιου φορέα του Δήμου μας».

«Το Δημοτικό Στάδιο συνυφασμένο με τον Παναιγιάλειο και την ιστορία του»

«Είναι δεδομένη η προσοχή του Σωματείου μας προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις τις πόλης. Μην ξεχνάμε πως αν υπάρχει αυτή την στιγμή το Δημοτικο Στάδιο στο Αιγιο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Παναιγιάλειο και τους πολυάριθμους φίλους του. Το Δημοτικο Στάδιο Αιγιου είναι συνυφασμένο με τον Παναιγιάλειο και την ιστορία του και πάντα ήταν η έδρα που τον έκανε δυνατό. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων γίνονταν και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να γίνονται βελτιώσεις, έτσι ώστε να χαιρόμαστε ολοι οι Αιγιώτες, και όχι μόνο, την αγαπημένη μας ομάδα!»

Γήπεδο Τέμενης: «Η μικρή χρήση του βοηθά στην καλή διατήρησή του»

Για μερικά στοιχεία για την χρήση και την κατάσταση του γηπέδου της Τέμενης, ενημέρωσε το protionline.gr ο γενικός Γραμματέας Νίκος Παπαδόπουλος: «Ο Αστέρας έχει την τύχη να έχει γήπεδο στην περιοχή του, σταθερή έδρα από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα.
Είναι γήπεδο με χόρτο, που εξυπηρετεί για προπονήσεις και αγώνες.
Βολεύει σαν έδρα, γιατί η χρήση του γίνεται μόνο από τον Αστέρα, ώστε να διατηρείται σε καλή κατάσταση.
Ο Αστέρας χρησιμοποιεί και το διπλανό γήπεδο 7χ7 για προπονήσεις ώστε να μην επιβαρύνει το χόρτο.
Έχει πάνω από 10 χρόνια να γίνει κανονική συντήρηση του χλοοτάπητα, και ίσως να χρειάζεται το Νομικό Πρόσωπο να προγραμματίσει συντήρηση. Γίνονται κάθε χρόνο κάποιες μικρές παρεμβάσεις και η μικρή χρήση του και η προσοχή που δίνουμε βοηθά στη διατήρησή του.
Κάποιες φορές το νομικό πρόσωπο εξυπηρετεί κι άλλα σωματεία για προπονήσεις ή παιδικά πρωταθλήματα, δημιουργώντας μεγάλη επιβάρυνση στο χώρο».

Ετοιμάζεται κερκίδα

«Το γήπεδο της Τέμενης έχει μεγάλη ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο και ήδη τρέχει πρόγραμμα που τον επόμενο χρόνο θα δημιουργηθεί κερκίδα στις παρυφές του γηπέδου, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Αστέρα».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr