background img
banner
banner

Μείωση τελών από τον δήμο και λήψη μέτρων από την πολιτεία

ΖΗΤΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε.Κ. ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΗΛΙΓΑΔΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ

Καίριες παρεμβάσεις στον οικονομικό, ασφαλιστικό και φορολογικό τομέα και μείωση των δημοτικών τελών ζητά από την πολιτεία και τον δήμο Αιγιαλείας αντίστοιχα, ζητά η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, διά στόματος του επικεφαλής της, α΄ αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστου Τηλιγάδη. Στέλνει δε μήνυμα ενότητας ώστε όλοι μαζί να βγουν αλώβητοι από αυτή την πρωτοφανή κρίση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τηλιγάδης τονίζει: ΄΄Αγαπητοί συνάδελφοι, οι δύσκολες μέρες της πανδημίας συνεχίζονται μαζί και η πρωτόγνωρη κατάσταση για το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου. Με την Εστίαση να συμπληρώνει τρίμηνο κλειστή και το Λιανεμπόριο να ανοιγοκλείνει, τα έξοδα να συνεχίζονται και να τρέχουν, όλοι μας έχουμε φτάσει στα όρια της νευρικής κρίσης και της απόγνωσης. Η αναμενόμενη στήριξη της πολιτείας ελάχιστη και μη αναμενόμενη, με παρεμβάσεις που θα φέρουν αποτελέσματα στο βαθύ μέλλον και όσες επιχειρήσεις καταφέρουν να σταθούν όρθιες μετά από αυτόν τον ‘’πόλεμο’’.

Για ακόμα μία φορά καλούμε την Πολιτεία να υπερασπίσει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας με γενναίες αποφάσεις υπέρ των πληττόμενων καθηλωμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεών μας, με καίριες παρεμβάσεις στον οικονομικό, ασφαλιστικό και φορολογικό τομέα. Για πολλοστή φορά καλούμε τον κύριο Δήμαρχο Αιγιαλείας, να δεχτεί την καλοπροαίρετη κρητική μας, για μείωση των Δημοτικών Τελών όλων των συμπολιτών μας στον Δήμο Αιγιαλείας, κυρίως των πληττόμενων επιχειρήσεων στις οποίες γνωρίζει και ο ίδιος ότι η εισροή εσόδων έχει σταματήσει. Τι άλλο πρέπει να σας πούμε κύριε Δήμαρχε για να καταλάβετε τα αυτονόητα αφού και εσείς αλλά και οι συνεργάτες έχετε αντίληψη της δύσκολης χρονικής συγκυρίας!!!΄΄.

Ενωμένοι στα κοινά προβλήματα…

Απευθυνόμενος στους επαγγελματίες, σημειώνει: ΄΄Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να επιδείξουν υπομονή και δύναμη. Όλοι μας έχουμε αντιμετωπίσει κατά καιρούς ατομικές δυσκολίες στην ζωή μας. Αυτή τη φορά ας παραμείνουμε ενωμένοι στα κοινά προβλήματα μας, έμποροι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, Σύλλογοι και Φορείς, για να βγούμε αλώβητοι ψυχικά και σωματικά από αυτή την μεγάλη πρωτόγνωρη δοκιμασία που μοιάζει με ‘’πόλεμο’’. Ας αφήσουμε να περάσει ανάμεσά μας η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά, η συλλογικότητα και όχι η ατομική μοναχικότητα, ο φόβος και ο εγκλωβισμός στην άρνηση. Όλοι μαζί μπορούμε!!! Στηρίζουμε τον Τόπο μας, την Αγορά μας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις πολύ μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και τους δικούς μας ανθρώπους, τους φίλους μας, τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, το μέλλον μας στον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε και αναπνέουμε!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr