background img
banner
banner

Μετακινήσεις για λιανεμπόριο με sms στο 13032, η διάρκεια και οι περιορισμοί

Η διαφαινόμενη παράταση του lockdown για ακόμα μία εβδομάδα, βάζει για λίγο «φρένο» στο 13032, καθώς αυτό θα ισχύσει μόνο με το άνοιγμα της αγοράς.

Το μήνυμα στο 13032 θα έχει χρονικό περιορισμό 3 ωρών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορει να αποσταλεί μόνο μια φορά την ημέρα.

Για τις αγορές από σούπερ μάρκετ, φούρνους, φαρμακεία κλπ ισχύει το γνώριμο 13033, όπως συμβαίνει και σήμερα.

«Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε μέτρα ειδικά για το λιανεμπόριο, θέλουμε μαζί με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Παπαθανάση τεχνολογικά μέτρα, τα οποία θα επιτρέψουν το γρηγορότερο άνοιγμα του λιανεμπορίου για να μπορέσει να λειτουργήσει κι η αγορά», είχε αναφέρει νωρίτερα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Πιερρακάκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά fm.

Προς παράταση του lockdown κατά μία εβδομάδα

Η έκρηξη στο ποσοστό θετικότητας φέρνει πιο κοντά την παράταση του lockdown. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περιορισμοί θα παραταθούν για τουλάχιστον μία εβδομάδα ενώ αλλαγές έρχονται στον τρόπο ψωνίζουμε καθώς θα εισαχθεί νέος πενταψήφιος αριθμός, κάνοντας στην άκρη το 13033. Τι εξετάζει η κυβέρνηση για τα σχολεία.

Κλειδώνει η παράταση μιας τουλάχιστον εβδομάδας στο lockdown καθώς, όπως αποκαλύπτει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ο δείκτης θετικότητας σκαρφάλωσε το 5% ενώ την ίδια στιγμή γεμίζουν οι ΜΕΘ σε όλη τη χώρα.

Εξετάζοντας καθημερινά τα στοιχεία που ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ, η κυβέρνηση φέρεται να έχει λάβει την απόφαση για παράταση μιας εβδομάδας στο lockdown.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr