background img
banner
banner

Μπούνας: «Όπως πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιοι θα ευνοηθούν και κάποιοι θα αδικηθούν»

Η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ LOCKDOWN

Ούτε και αυτή τη φορά εδέησε να ενημερωθούν από τους λοιμωξιολόγους τα ανενεργά πρωταθλήματα, αν θα επιτραπούν οι προπονήσεις τους κι αν θα δοθεί το πράσινο φως για την επίσημη επιστροφή τους στην ενεργό δράση.

Στον γεμάτο …κάδο των υποσχέσεων, κατέληξαν οι προαναγγελίες του υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας, που διαπίστωναν με σιγουριά πως αυτή τη φορά θα έχουμε νεότερα και την άποψη των ειδικών για τα πρωταθλήματα που περιμένουν.

Μια ακόμα Παρασκευή χωρίς ενημέρωση, η οποία αυτή τη φορά σημαδεύτηκε με την χαριστική βολή στην αγωνία παικτών, παραγόντων και υπαλλήλων των σωματείων, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το αρνητικό κλίμα που από μέρες έχει δημιουργηθεί.

Χωρίς επίσημα παιχνίδια η Football League, με 2-4 παιχνίδια η Γ΄ Εθνική, βλέπουν να στέκονται μακριά από την αγωνιστική δράση για έναν ολόκληρο χρόνο.

Χωρίς τελειωμό αυτή η απαξίωση των μικρότερων κατηγοριών, που αποτελούν το κύτταρο του ποδοσφαίρου μας, με τους ειδικούς να κρίνονται ανειδίκευτοι σε ότι αφορά τον αθλητισμό και τη μέγιστη σημασία του.

Βασίλης Μπούνας: ‘‘Δύσκολες μέρες για την Γ΄ Εθνική και τον αθλητισμό’’’

Ο αρχηγός του Παναιγιάλειου Βασίλης Μπούνας, ζει τη δική του αγωνία. Χωρίς κάποια απόφαση κι αυτή τη φορά οι λοιμωξιολόγοι, εντείνουν την αβεβαιότητα για την τύχη που περιμένει τα πρωταθλήματα και ειδικότερα αυτό της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο συμμετέχει και η ομάδα της πόλης μας.

Τη γνώμη του ύστερα από τα νέα δεδομένα, εξέφρασε με δηλώσεις του: «Πιστεύω ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται παρά πολύ δύσκολα. Τα περιθώρια στενεύουν παρόλο που έχουν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την αρχή του lockdown. Εννοείται πως προέχει η υγεία και προσπαθούμε να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας, αλλά μιλάμε για ολόκληρο τον αθλητισμό, για παρά πολλά αθλήματα που μένουν πίσω μέρα με την μέρα, για ακαδημίες, όλο και περισσότερο αθλητές που έχουν κάνει κόπο και στερηθεί αρκετά πράγματα για χρόνια, με σκοπό να πετύχουν τους στόχους τους. Ολοι βλέπουν να περνάει ο καιρός χωρίς όχι απλά να παρθεί μια απόφαση για να ξέρει ο καθένας μας τι να κάνει, αλλά δεν έχει ούτε καν μια ενημέρωση για το τι σκέφτονται να κάνουν οι ειδικοί ώστε να πράξει ο καθένας ανάλογα.
Συμπληρώνω προσωπικά δωδέκατη εβδομάδα με ατομική προπόνηση. Πιστεύω ότι είναι παρά πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα και με κλειστά παράλληλα τα γήπεδα».

«Χάνεται η εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών»

‘‘Όσο για την Γ’ Εθνική θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Φοβάμαι πως άνθρωποι που ήθελαν να ασχοληθούν θα απομακρυνθούν από τον χώρο. Ποδοσφαιριστές θα μείνουν πίσω κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία αν και δεν το ήθελαν ίσως σταματήσουν, κάποιοι μικρότεροι μπορεί να χάσουν το ενδιαφέρον τους. Ολα είναι στον αέρα, δεν μας δίνουν έστω μια ηλιαχτίδα φωτός να πιστέψουμε ότι κάτι μπορεί να γίνει.
Μιλάμε για αναδιάρθρωση χωρίς να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα ;;;πως ;;;με τι εγγυήσεις με ποιες ομάδες

«Να παρθούν γρήγορα γενναίες αποφάσεις»

‘‘ Όπως πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιοι θα ευνοηθούν και κάποιοι θα αδικηθούν. Γενικώς είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και δεν τα παρατάω ποτέ, όμως βλέπω δύσκολες μέρες για την Γ΄ Εθνική και γενικώς για τον αθλητισμό. Αν δεν παρθούν σοβαρές και γενναίες αποφάσεις όχι από αύριο, αλλά …χθες κιόλας.
Εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει υγεία και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα και στην ζωή μας γενικότερα…’’


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr