background img
banner
banner

Να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και να γίνουν τα δέοντα…

ΖΗΤΑ ΤΟ Ε.Κ.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ

Να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου της άτυχης εργαζόμενης της ΔΕΥΑΑ που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα ενώ είχε μεταβεί με το μηχανάκι της να υποβληθεί σε rapid test στο Διακοπτό, ζητά η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου. Παράλληλα, ζητά η πολιτεία και ο εργοδότης της να μεριμνήσουν για τη στήριξη της οικογένειάς της. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ε.Κ.Α. τονίζει για το τραγικό συμβάν: «Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 12.02.2021 με θύμα εργαζόμενη στην Δ.Ε.Υ.Α. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ μητέρα δύο παιδιών.

Συγκεκριμένα η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο ατύχημα που έγινε στην Π.Ε.Ο. Αθηνών Πατρών στο ύψος του Ριζόμυλου. Η συνάδελφος είχε μεταβεί στο Διακοπτό εν ώρα εργασίας και με δικό της μεταφορικό μέσο, προκειμένου να γίνει λήψη τεστ covid 19. Κατά την επιστροφή της στην εργασία της, συνέβη το μοιραίο ατύχημα που της στοίχισε τη ζωή.
Ως Εργατικό Κέντρο Αιγίου, εκφράζουμε τα ειλικρινά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της θανούσης καθώς την απόλυτη συμπαράσταση και στήριξή μας σε ό,τι χρειαστεί. Απαιτούμε να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και να γίνουν τα δέοντα. Ταυτόχρονα η πολιτεία και ο εργοδότης να μεριμνήσουν για την στήριξη της οικογένειας. Τέλος όλοι πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ασφάλεια και την υγεία όλων των εργαζομένων προκειμένου να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr