background img
banner
banner

Ξεκινούν σύντομα τα έργα σε έξι γήπεδα

Μέσα σε όλο αυτό το άσχημο και απαισιόδοξο κλίμα που έχει δημιουργηθεί (και) στον αθλητικό χώρο, η είδηση ότι σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα σε έξι ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αιγιάλειας είναι ασφαλώς πολύ σημαντική. Πρόκειται για εκείνα της Αβύθου, της Ροδιάς, της Ζήριας, των Καμαρών, της Τέμενης και της Αιγείρας. Οι διαδικασίες του διαγωνισμού ολοκληρώθηκαν και εκτιμάται πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν σε περίπου δύο μήνες. Αφορά την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Καμαρών, Αιγείρας, Αβύθου και κατασκευή εξέδρας για τους φιλάθλους στα γήπεδα Ζήριας, Τέμενης και Ροδιάς.

Όπως είχε αναφέρει στο protionline.gr τον περασμένο Οκτώβριο, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία» του δήμου Αιγιαλείας Παναγιώτης Ανδριόπουλος, «πρόκειται για χρηματοδότηση που είχε εξασφαλιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όταν πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ήταν ο κ. Βαρδάκης.

Προχωρήσαμε όλες τις διαδικασίες, διότι από την ένταξη έως την χρηματοδότηση απαιτούνται πολλά, συντάχθηκαν οι απαιτούμενες μελέτες, υπήρξε η απαιτούμενη έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου και πλέον βρισκόμαστε πριν τη διενέργεια του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την εξασφάλιση της πιο συμφέρουσας προμήθειας των ειδών που χρειάζονται. τα σημεία παρέμβασης είναι: Αντικατάσταση χλοοτάπητα στα γήπεδα Αβύθου και Αιγείρας  και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στα γήπεδα Ζήριας, Τέμενης και Ροδιάς».

Τα έργα αυτά είχαν κριθεί επιβεβλημένα και είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας χώρους ασφαλείς για αθλητισμό καθώς και τη δυνατότητα παρουσίας φιλάθλων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr