background img
banner
banner

Ομαλά εξελίσσεται η κακοκαιρία στην Αιγιάλεια

ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ – ΚΕΡΝΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Διαχειρίσιμη ήταν και τη Δευτέρα 15/2 η κατάσταση στην Αιγιάλεια με τα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά να φτάνουν ακόμη και το ενάμιση μέτρο κατά τόπους. Ο λευκός «μανδύας» που κύκλωσε το Αίγιο δεν προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα και όπου έκλεισαν δρόμοι καθαρίστηκαν αμέσως από τα μηχανήματα δήμου και περιφέρειας.

Όπως ανέφερε στο protionline.gr  η αντιδήμαρχος, υπεύθυνη για θέματα Πολιτικής Προστασίας Μαρία Γιδά, ΄΄χρειάστηκε να επέμβουν τα μηχανήματα του δήμου σε περιοχές όπως το Καθολικό και η Κερνίτσα προκειμένου να καθαριστούν οι δρόμοι για τη μεταφορά ανθρώπων που έπρεπε να μεταβούν στα πεδινά, όπως ένας κάτοικος κατάκοιτος και μία γυναίκα χειρουργημένη αλλά και δύο οικογένειες που έπρεπε να μετακινηθούν από την Κερνίτσα΄΄. Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με τα λεγόμενα της αντιδημάρχου, ΄΄η κατάσταση ήταν ομαλή, τα μηχανήματα έριχναν αλάτι στους δρόμους ώστε να «σπάσουν» τον πάγο και ευελπιστούμε ότι αναλόγως θα εξελιχθεί και την Τρίτη΄΄.

Πού παρατηρήθηκε δυσχέρεια στην κυκλοφορία

Παρατηρήθηκε δυσχέρεια κυκλοφορίας και ήταν απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις εξής περιοχές της Αιγιάλειας: Επ. Οδ. Αιγίου – Καλαβρύτων (μέσω Φτέρης) από Χ/Θ 14,000, Στο Πυργάκι Αιγιαλείας, Στην Ε.Ο. Πούντας – Καλαβρύτων (από Χ/Θ 12,000, στον Καλυβίτη Αιγιαλειας), Επ. Οδ. Καλαβρύτων – Πούντας (μέσω Ι.Μ.Μ. Σπηλαίου), Επ. Οδ. Ακράτας –  Ζαρούχλας απο το ύψος της Τ.Κ. Βαλιμής και άνωθεν, στη Διαδημοτική Οδό Τ.Κ. Περιστέρας – Χιονοδρομικού Κέντρου, στην Επ. Οδ. Καλαβρύτων – Αιγίου (μέσω Φτέρης), στην Επ. Οδ. Αιγείρας – Βελλάς από το 9ο χλμ και άνωθεν και στην Επ. Οδ. Αιγείρας – Περιθωρίου από το 13ο χλμ και άνωθεν.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr