background img
banner
banner

ΠΑΤΡΑ: Αντιδρούν οι εργαζόμενοι του Αγ. Ανδρέα για την κατηγορία περί αμέλειας εμβολιασμού

Την αντίδραση του προέδρου των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», Κώστα Πετρόπουλου, προκάλεσε η δήλωση της Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρίας Θεοδωρίδου (σελ. 10) ότι το ιατρικό προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, «αμέλησε» να εμβολιαστεί και για αυτό υπήρξε η διασπορά του κορωνοϊού.

Σχολιάζοντας αυτή τη δήλωση της κυρίας Θεοδωρίδου, o Κώστας Πετρόπουλος δήλωσε στο newsit.gr: «Πολλοί από όσους νόσησαν με τη βρετανική μετάλλαξη είχαν προλάβει να κάνουν την πρώτη δόση και μάλιστα μια γιατρός την είχε κάνει και από τους πρώτους. Είναι γνωστά πια τα δεδομένα της μικρής ακόμα ανοσίας μετά την Α’ δόση και έχουμε αρκετά τέτοια παραδείγματα και στην Ελλάδα ήδη, ανθρώπων δηλαδή που κόλλησαν από την Α’ στη Β’ δόση.

Καμία αμέλεια εκ μέρους των εργαζόμενων, είναι ντροπή να το λένε αυτό, όταν στην Α’ παθολογική οι γιατροί ένιωθαν διαρκώς απροστάτευτοι. Είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία τι συμβαίνει μέσα στο νοσοκομείο. Κάποιοι γιατροί λοιπόν κόλλησαν μετά την πρώτη δόση και κάποιοι δεν πρόλαβαν να την κάνουν. Δεν αποφασίζει το νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι πότε έρχεται η σειρά τους να εμβολιαστούν».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr