background img
banner
banner

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Τσερεντζούλιας

Ο Αιγιώτης πρωταθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Τσερεντζούλιας ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό μετά την τετραετία 2015-19. Μαζί με άλλους τρεις αθλητές αποτελούν τα τέσσερα νέα αποκτήματα των πρασίνων, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα ποδηλασίας: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τέσσερις ποδηλάτες. Πιο συγκεκριμένα το τμήμα ποδηλασίας ενισχύθηκε με τους παρακάτω αθλητές.

Μαρκεσίνης Γιώργος από την ΑΛΦΑ Καλλιθέας: Ένας αθλητής με σπουδαία εμπειρία σε αγώνες δρόμου και χρονομέτρου θα αγωνιστεί στη κατηγορία Μαστερς.
Καλούπης Μιχάλης από την ομάδα Ποδηλατείν: Ο Χιώτης αθλητής θα αγωνιστεί στη κατηγορία μαστερς κυρίως σε αγώνες δρόμου.

Ανδρέας Νίνης από Πρωτέα Σαλαμίνας: Ένας σπουδαίος αθλητής all around που εκτός από ποδηλασία αγωνίζεται σε πανελλήνια πρωταθλήματα τριαθλου, ημιμαραθωνιου και στίβο (1500μ)
Τσερεντζούλιας Χρήστος από Π.Ο Βόλου: Ο Αιγιώτης αθλητής επιστρέφει στην ομάδα μετά από απουσία ενός έτους. Αναμένεται να ηγηθεί της ομάδας Πίστας. H ομάδα μας τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ο Χρήστος Tσερεντζούλιας εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό από το 2015 ( όταν και έφυγε από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών) έως το 2019 και μας έχει συνηθίσει στις διακρίσεις. 27 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 8 σε Βαλκανικά κύπελλα, 6η θέση σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Ιταλία 2005) και πάνω από 50 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, είναι μόνο μερικά από τα κατορθώματά του.

«Είμαι Παναθηναϊκός και δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω για την επιστροφή στον σύλλογο που αγαπώ και υποστηρίζω από παιδί. Θα συνεχίσω την προετοιμασία μου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Σεπτέμβριο, όπου λογικά πρέπει να έχουμε ξεπεράσει το πρόβλημα με την πανδημία», δήλωσε ο 36χρονος πρωταθλητής.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr