background img
banner
banner

Το πρώτο Νταν στο Ταεκβοντό | ΦΩΤΟ

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΣΕΡΕΝΤΖΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΖΑ

Μία ευχάριστη «έκπληξη» επιφύλαξε η χθεσινή ημέρα για τον δημοτικό σύμβουλο και αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας, Τάκη Τσερεντζούλια. Η 13χρονη κόρη του, Μαρίζα είναι πλέον κάτοχος του πρώτου Νταν στο Ταεκβοντό, το οποίο κατέκτησε «με πολύ κόπο και ιδρώτα», όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fecebook, η οποία συνοδεύεται και από τις ανάλογες φωτογραφίες. Η μικρή Μαρίζα που συμπληρώνει φέτος 8 χρόνια στη Σχολή του Κώστα Ζαχόπουλου περίμενε το τελευταίο διάστημα την ευχάριστη είδηση (για αυτό και τα εισαγωγικά στη λέξη έκπληξη), αλλά είχε καθυστερήσει λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία και το συνεχιζόμενο Lock Down.

«Ο δάσκαλός της, ο Κώστας Ζαχόπουλος της τηλεφώνησε σήμερα, της ζήτησε να φορέσει τη στολή της και να πάμε στη Σχολή γιατί έχει να της κάνει μία έκπληξη. Καταλάβαμε φυσικά τι έχει συμβεί και ήταν πολύ χαρούμενη. Όπως και εγώ που νιώθω υπερήφανος για το παιδί αλλά και για τον Κώστα, που είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και δάσκαλος και αποτελεί κόσμημα για το χώρο του αθλητισμού», μας είπε ο Τάκης Τσερεντζούλιας.

Η ανάρτηση του Τάκη στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Άργησε το Dan Μαρίζα μου αλλά ήρθε. Συγχαρητήρια ξέρουμε ότι το πήρες με πολύ κόπο και ιδρώτα. Μην σταματάς ποτέ να αγωνίζεσαι για να καταφέρεις τους στόχους σου όπως και στη ζωή σου δεν πρόκειται να σου χαριστεί τίποτα. Υπάρχουν και ωραίοι άνθρωποι στον αθλητισμό με ήθος, αξιοπρέπεια, Κύριοι, καλοί προπονητές όλα αυτά τα βρήκες στον δάσκαλο σου Κώστα Ζαχόπουλο. Ειλικρινά χαρήκαμε πολύ πού σε γνωρίσαμε Κώστα να έχεις υγεία εσύ και η οικογένειά σου και να είσαι για πολλά χρόνια ακόμη στο χώρο. Ο αθλητισμός το taekwondo έχει ανάγκη από δασκάλους σαν εσένα.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr