background img
banner
banner

Θλίψη και οδύνη για τον χαμό της εργαζόμενης της ΔΕΥΑΑ

ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΒΕΙ ΓΙΑ RAPID TEST ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία και την «οικογένεια» της ΔΕΥΑΑ η είδηση του θανάτου της εργαζόμενης στη Δημοτική Επιχείρηση Διαμάντως Παπασταύρου, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα επιστρέφοντας από το Διακοπτό την Παρασκευή το πρωί, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό στην ανοιχτή δειγματοληψία του ΕΟΔΥ.

Η 45χρονη γυναίκα, που ήταν εργαζόμενη στην καθαριότητα της ΔΕΥΑΑ, κατά την επιστροφή της με το μηχανάκι της κι ενώ βρισκόταν στην Παλαιά Εθνική Οδό, στο ύψος της πλατείας του Ριζομύλου, συγκρούστηκε με διερχόμενα οχήματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, ωστόσο ήταν αργά…

Το περιστατικό συνέβη στις 11 το πρωί της Παρασκευής, όταν αγροτικό όχημα που κατευθυνόταν προς το Αίγιο σταμάτησε προκειμένου να εξέλθει από το πάρκινγκ μίνι μάρκετ της περιοχής άλλο αγροτικό όχημα. Η θανούσα προσπέρασε το προσωρινά σταματημένο αγροτικό, ωστόσο δεν είδε αυτό που έβγαινε, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά.

Το κράνος που φορούσε δεν στάθηκε ικανό να της σώσει τη ζωή, αφού η σύγκρουση της μηχανής 50cc και του αυτοκινήτου ήταν σφοδρή.

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, ο δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης Δημήτρης Καλογερόπουλος, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της υπαλλήλου της ΔΕΥΑ Διαμάντως Παπασταύρου, που έχασε της ζωή της την Παρασκευή σε τροχαίο δυστύχημα. Παράλληλα, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ανακοίνωση Σωματείου ΔΕΥΑΑ

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Αιγιαλείας επισημαίνει: «Για όλους εμάς τους εργαζόμενους στην ΔΕΥΑ Αιγιαλείας ο χρόνος έχει σταματήσει στο πρωινό της Παρασκευής που σαν κεραυνός εν αιθρία μάς έγινε γνωστός ο άδικος χαμός της αγαπητής συναδέλφου Διαμάντως Παπασταύρου. Αδυνατούμε ακόμα να πιστέψουμε και να συνειδητοποιήσουμε παρόλο της ώρες που έχουν περάσει, ότι πρέπει με αυτό των τρόπο να πληρώσει κάποιος από εμάς το τίμημα της ευθύνης απέναντι στους πολίτες και στις οικογένειες μας. Θέλουμε να απευθύνουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη υποστήριξή μας στους οικείους της με την υπόσχεση ότι θα είμαστε δίπλα τους για ό,τι χρειαστεί».

Να σημειωθεί ότι για σήμερα Δευτέρα, ο δήμαρχος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης είχε προγραμματίσει την παραχώρηση συνέντευξης Τύπου για το θέμα της άρδευσης, ωστόσο αναβλήθηκε εξαιτίας του θανάτου της άτυχης γυναίκας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr