background img
banner
banner

Ανεβάζει ρυθμούς μεγαλώνει το ρόστερ στον Παναιγιάλειο

ΟΙ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΡΦΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR

Με εξαίρεση τον Σοβαντζόγλου και τους νεαρούς Πλατυκώστα, Σταθακόπουλο, οι υπόλοιποι μελανόλευκοι έδωσαν το παρόν στην προπόνηση της Δευτέρας 22/3 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Πλαστήρα. Εκείνο που ικανοποιεί την τεχνική ηγεσία, είναι η διάθεση που παρουσιάζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, δείχνοντας ανεπηρέαστοι από τις απουσίες των μεταγραφών που προηγήθηκαν. Το γεγονός της καλής διάθεσης προϋποθέτει και γρήγορη βελτίωση, αφού για να είναι η ομάδα απόλυτα έτοιμη στις 4 Απριλίου, αυτό είναι αδύνατο.

Πρώτη προπόνηση για τον Καλλιακμάνη

Στα παλιά γνώριμα μέρη επέστρεψε ο τερματοφύλακας Γιάννης Καλλιακμάνης, συμπληρώνοντας μαζί με τους Βίλλιο, Κοντογεώργο την τριάδα υπεράσπισης της εστίας του Παναιγιάλειου.

Τι δήλωσαν στο protionline.gr Βόρφης και Σπηλιωτόπουλος

Ανάμεσα στα νέα αποκτήματα του Παναιγιάλειου, συμπεριλαμβάνεται ο «Αρκάς» Μανώλης Βόρφης και ο Αιγιώτης Μάριος Σπηλιωτόπουλος. Αν και η κατ’ εξοχή θέση τους είναι στην επίθεση, αμφότεροι έχουν την ικανότητα να αγωνιστούν και σε άλλες θέσεις, που μπορεί να τους προτείνει η τεχνική ηγεσία.
To protionline.gr μίλησε μαζί τους σχετικά με την παρουσία τους στον Παναιγιάλειο, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και τους προσωπικούς στόχους τους.

Μανώλης Βόρφης: «Δύσκολο αλλά με κίνητρο το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής»

Γεννημένος στην Τρίπολη ο 21χρονος Μανώλης Βόρφης, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και κατόπιν του Παναρκαδικού. Πριν φύγει για Κομοτηνή, έπαιξε στο Α΄ τοπικό Αρκαδίας Στη συνέχεια βρέθηκε στην ακαδημία του Πανθρακικού (Β΄ Εθνική) και ακολούθησε η Δόξα Προσκυνητών Κομοτηνής (Γ΄ Εθνική).
Με την επιστροφή του στην Πελοπόννησο αποκτήθηκε από την Σπάρτη (Β΄ Εθνική), για να βρεθεί αμέσως μετά και πάλι στον Παναρκαδικό.

Πριν καταλήξει στον Παναιγιάλειο είχε περάσει από την ΑΕΚ Τρίπολης και την Δόξα Μεγαλόπολης.
Ρωτήσαμε τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό τι τον έφερε στον Παναιγιάλειο και πως αισθάνεται σύμφωνα με αυτά που γνώριζε για την ομάδα και αυτά που συνάντησε στο ξεκίνημα της συνεργασίας του, για να μας διευκρινήσει: «Στον Παναιγιάλειο ήρθα μετά από προτροπή του εκπροσώπου μου κυρίου Δημήτρη Σπανού, ο οποίος κατάγεται απ την εδώ περιοχή και μου εξήγησε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Φυσικά γνώριζα και εγώ τον Παναιγιάλειο, αφού πρόκειται για μια μεγάλη και ιστορική ομάδα η οποία σου προσφέρει μοναδικό κίνητρο να ενταχθείς στις τάξεις της, ασχέτως την κατηγορία που βρίσκεται. Νιώθω πάρα πολύ ωραία από την πρώτη μέρα στο Αίγιο με τους νέους συμπαίκτες μου.
Υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και σε συνδυασμό με την οργάνωση και τους στόχους που έχει η ομάδα, ανεβάζει το ενδιαφέρον στην συνεργασία μου.»

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και τα προσωπικά του σχέδια, ο Μανώλης Βόρφης απάντησε: «Για μένα το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής είναι ιδιαίτερα δύσκολο για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του. Παράλληλα αποτελεί μεγάλο κίνητρο ώστε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να κερδίσεις κάποια βλέμματα από τις μεγαλύτερες κατηγορίες, ώστε να ανέβεις το επόμενο σκαλί που λέγεται Β εθνική. Παράλληλα θα το θεωρούσα απρόβλεπτο, αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι τη λήξη του. Τα προσωπικά μου σχέδια αφορούν την στιγμή αυτή τη βοήθεια που οφείλω να προσφέρω στους στόχους της ομάδας. να συγκεντρώσω όσες περισσότερες εμπειρίες, να δουλέψω σκληρά για την ομαδική αλλά και για την ατομική μου βελτίωση. Να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο Και ευελπιστώ να καταφέρουμε τους στόχους μας ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει να είναι.»

Μάριος Σπηλιωτόπουλος: «Περήφανος που ανήκω στον Παναιγιάλειο»

Γεννημένος το 2001 ο Αιγιώτης επιθετικός Μάριος Σπηλιωτόπουλος, ξεκίνησε από την Ακαδημία της Θύελλας Αιγίου, αποτελώντας στη συνέχεια ένα από τα βασικά στελέχη στο επίσημο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Θύελλας. Όταν σπούδαζε στην Σπάρτη, συνεργάστηκε με τον Απόλλωνα Ξυροκαμπίου και τον Άρη Σκάλας.

Ο ίδιος μιλάει στo protionline.gr για την παρουσία του στον Παναιγιάλειο και την Γ΄ Εθνική δηλώνοντας πως: «Στον Παναιγιάλειο με έφερε η κατάσταση του κορωνοϊού, αφού λόγω σπουδών θα βρισκόμουν μόνιμα στην Σπάρτη. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή ήθελα να υπηρετήσω την μεγάλη και ιστορική ομάδα της πόλης μου, χαίρομαι που αυτό συνέβη τόσο σύντομα. Το γεγονός να εκπροσωπώ τον Παναιγιάλειο και την πόλη μου, με κάνει να νοιώθω υπερήφανος. Αισθάνομαι ενθουσιασμένος από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, καθώς και με την παράλληλη παρουσία αγαπημένων μου προσώπων. Προσωπικά θεωρώ την Γ΄ Εθνική σαν μια προσωρινή στάση, καθώς οι βλέψεις μου είναι ακόμα πιο ψηλά. 

Είναι μια ξεχωριστή κατηγορία, αποτελούμενη από ποιοτικούς παίκτες και από γνωστές και δοξασμένες στο παρελθόν ομάδες, όπως ο Παναιγιάλειος. Ανυπομονώ να κάνω πράξη τα προσωπικά μου σχέδια σαν παίκτης του Παναιγιάλειου, βοηθώντας την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις. Να μας βρει η λήξη της σεζόν χαμογελαστούς, να αφήσουμε πίσω την πίκρα που μας …πότισε η κατάσταση της καραντίνας, θέτοντάς μας σε απόσταση από τον αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο.»


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr