background img
banner
banner

Λύθηκε η συνεργασία του Παναιγιάλειου με τον Βαγγέλη Γκάτση

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤO PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Ύστερα από τους Χρήστο Αθανασόπουλο και Βασίλη Χριστόπουλο, στη λίστα των αποχωρήσεων από τον Παναιγιάλειο προστέθηκε και ο πρώτος σκόρερ Βαγγέλης Γκάτσης. Ένας σπουδαίος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της περυσινής περιόδου, αλλά και ύστερα από τις 4 πρώτες αγωνιστικές που έχουν πραγματοποιηθεί, δέχτηκε πρόταση από τον Αστέρα Ναυπάκτου και προτίμησε να ολοκληρώσει αγωνιζόμενος, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Η διοίκηση δεν στάθηκε εμπόδιο για την μετακίνηση του Γκάτση στην ομάδα της Ναυπάκτου, που επίσης αγωνίζεται στον ίδιο 9ο όμιλο και χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση από το μελανόλευκο ΔΣ.

«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Γκάτση. Ο έμπειρος φορ δέχθηκε πρόταση από ομάδα της κατηγορίας μας και αφού ενημέρωσε την διοίκηση του Συλλόγου δόθηκε το πράσινο φως για την μετακίνηση του. Ο Βαγγέλης Γκάτσης λόγω του χαρακτήρα και του επαγγελματισμού που τον διέπει, θα είναι για μας ένας καλός φίλος με την πόρτα του Συλλόγου μας να παραμένει γι’ αυτόν πάντα ανοιχτή.

Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του με υγεία και επιτυχίες.»

Βαγγέλης Γκάτσης: «Φεύγω σαν φίλος και εύχομαι να προλάβω να παίξω πάλι στο Αίγιο που αγάπησα»

Μετά την υπογραφή συνεργασίας με τον Αστέρα Ναυπάκτου, ο έμπειρος επιθετικός εξήγησε στo protionline.gr τους λόγους αποχώρησής του από τον Παναιγιάλειο, τονίζοντας ότι φεύγει σαν φίλος και με την ευχή να επιστρέψει πάλι να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Αίγιο. Ετσι για την πρόταση από τον Αστέρα Ναυπάκτου δήλωσε:
«Δέχτηκα μια σημαντική πρόταση για την καριέρα μου και την οικογένειά μου, ύστερα από 4 μήνες αγωνιστικές απραξίας, που για μένα μεταφράζονται 4 μήνες χωρίς δουλειά. Καταλαβαίνω ότι διανύοντας μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για όλους χωρίς φυσικά να εξαιρούνται οι ομάδες.»

«Ψηλοί στόχοι και στο Αίγιο και στον Αστέρα Ναυπάκτου»

Ο πρώην μελανόλευκος συνέχισε λέγοντας: «Στον Παναιγιάλειο αισθάνονται την αγάπη που τρέφω για την ομάδα, όπως επίσης τους προσωπικούς μου στόχους που θέτω σαν Βαγγέλης Γκάτσης. Έχω αφιερωθεί στο ποδόσφαιρο, με αυτό ασχολούμαι, είναι η μοναδική πηγή εσόδων μου.

Ήθελα περισσότερα πράγματα σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, όπως επίσης να συμμετέχω σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους, όπως γινόταν και στον Παναιγιάλειο». Δεν θα αποχωρούσα αν δεν εύρισκα μια καλή οικονομική πρόταση και μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Η απόφασή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Αστέρας είναι από τις αξιολογότερες ομάδες της κατηγορίας, διοικούν άνθρωποι έμπειροι και φερέγγυοι, υπάρχει ποιοτικό έμψυχο υλικό, πλεονεκτήματα που με εκφράζουν σαν προσωπικότητα. Παράλληλα διαπίστωσα την μεγάλη εμπιστοσύνη που τρέφουν στον Αστέρα προς το πρόσωπό μου, γεγονός που με υποχρεώνει να προσπαθήσω για το καλύτερο».

«Εύχομαι να …προλάβω να παίξω πάλι στο Αίγιο»

«Έχοντας συζητήσει σε όλα με τους ανθρώπους του Παναιγιάλειου, με κέρδισε τελικά ο Αστέρας Ναυπάκτου. Αφήνω αυτή την ώρα στην άκρη του συναισθηματισμούς και την αγάπη μου στο Αίγιο, εκεί που βρήκα μεγάλη στήριξη από διοίκηση, φιλάθλους, συμπαίκτες, εκεί που έκανα πολλούς καλούς και αληθινούς φίλους.
Ευχαριστώ την διοίκηση του Παναιγιάλειου που δεν μπήκε εμπόδιο στη μεταγραφή μου. Έφυγα σαν φίλος και αυτό με καθησυχάζει.»

Επίσης για το γεγονός ότι δεν θα βρεθεί αντίπαλος με τον Παναιγιάλειο, αφού το πρωτάθλημα θα είναι ενός γύρου και το παιχνίδι με τον Αστέρα είχε πραγματοποιηθεί στην Ναύπακτο (1-1) την 2η αγωνιστική αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Γκάτσης ως εξής: «Αισθάνομαι ότι έτσι είναι καλύτερα για μένα. Σίγουρα θα ήταν πολύ δύσκολο και κάπως …περίεργο, να βρεθώ μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αντίπαλος με την ομάδα που υπηρετούσα τα δυο τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο και να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη, την διοίκηση που με άφησε να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο σε μια άλλη ομάδα.»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr