background img
banner
banner

Ξεκινά τα τεστ σήμερα ο Παναιγιάλειος

ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η λύση για την πραγματοποίηση των τεστ, δόθηκε όπως και αναμενόταν από τον Δήμο Αιγιάλειας. Με την πρωτοβουλία του Δήμαρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου και της αντιδημάρχου Μαρίας Σταυροπούλου, επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες για να εγκριθεί η Δημοτική απόφαση και να κλειστεί το ραντεβού της Παρασκευής.

Ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά με τα τεστ (χωρίς κρούσματα), ο χρόνος που απομένει είναι πολύ λίγος, αφού οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την έναρξη των αγώνων της Γ΄ Εθνικής στις 4 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι οι μελανόλευκοι θα έχουν μόλις δυο εβδομάδες στη διάθεσή τους, να δουλέψουν για να ανεβάσουν επίπεδο και να γίνουν ανταγωνιστικοί όπως ήσαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και το απαιτούν τώρα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται.

Ο πήχης στους στόχους μπορεί πλέον να κατεβαίνει επίπεδο ύστερα από την ταλαιπωρία της καραντίνας και τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών, προέχει πάντως να ολοκληρώσει για φέτος ο Παναιγιάλειος το αγωνιστικό κομμάτι, υπερασπίζοντας το όνομα και την ιστορία του.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr