background img
banner
banner

Ολοταχώς για αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας

Aύριο η επιτροπή λοιμωξιολόγων συνεδριάζει με σκοπό να ορίσει τον οδικό χάρτη που θα οδηγήσει στο άνοιγμα της αγοράς μετά από το πολύμηνο lockdown, με τις αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας να είναι ένα βασικό σενάριο που θα συζητηθεί.

Την αρχή φαίνεται πως θα κάνουν τα κομμωτήρια, τα οποία πιθανότητα θα ανοίξουν τη προσεχή Δευτέρα 22 Μαρτίου, φυσικά με κανόνες χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των πελατών. Παράλληλα, ανάμεσα στα μέτρα που εξετάζονται είναι αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα.

Μέχρι σήμερα, έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7 μ.μ. στην Αττική και μέχρι τις 6 μ.μ. στην υπόλοιπη χώρα. Πλέον, δεν αποκλείεται η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα να «ματσάρει» αυτή των καθημερινών, με τους πολίτες από αυτό το Σαββατοκύριακο, πιθανότατα, να πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι τους πριν τις 9 μ.μ..

Επιπλέον, θα πάψει να ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης σε άλλο δήμο με αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6. Μέχρι και σήμερα, για να μετακινηθεί κάποιος σε άλλο δήμο με τον κωδικό 6, δηλαδή για σωματική άθληση, με SMS στο 13033 θα πρέπει να γίνει με τα πόδια ή με ποδήλατο.

Συνεπώς, κατά πάσα πιθανότητα, από αυτό το Σαββατοκύριακο οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν σε προορισμούς εντός νομού, και σε άλλους δήμους ελεύθερα, στέλνοντας τον κωδικό 6 στο 13033 χρησιμοποιώντας και αυτοκίνητο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr