background img
banner
banner

Προστατευμένο και ασφαλές το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ COVID-19

Εκτός από τους συνεχείς ελέγχους με rapid tests (μέχρι στιγμής όλα αρνητικά) και τη λήψη των μέτρων ασφαλείας ενάντια στον covid-19, το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου δεν σταματά να δημιουργεί, να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, να προφυλάσσεται και να ενημερώνεται για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

«Είμαστε και ασφαλείς, νιώθουμε ασφαλείς χαιρόμαστε που μπορούμε ακόμα να συνεχίζουμε τη λειτουργία μας κανονικά», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δ.Σ. του Κέντρου εκεί όπου τονίζεται πως «είναι πολύ σημαντικό που η δομή παραμένει ανοιχτή γιατί οι εξυπηρετούμενοι του Κέντρου συνεχίζουν να χαίρονται, να δημιουργούν και να συνυπάρχουν με τους φίλους τους και αυτό τα βοηθά να ξεχνούν την δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε παγκοσμίως».

Για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη 10 Μαρτίου, δεδομένου των συστηματικών σεισμών που επηρεάζουν την περιοχή, πραγματοποιήσαμε μία απροειδοποίητη εικονική άσκηση ετοιμότητας με εικονικά εγκλωβισμένο άτομο. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε βάσει των κανονισμών του Ειδικού Κέντρου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, ακολουθήθηκαν μεθοδικά όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, οι υπευθυνότητες όλων αποτυπώθηκαν σωστά και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr