background img
banner
banner

Στην ΕΕ της ΕΠΟ ο Άγγελος Δανιήλ

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΑ

Για πρώτη φορά στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συμμετέχει εκπρόσωπος του νομού μας. Η εκλογική επιτυχία του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελου Δανιήλ, συνοδεύτηκε με ιδιαίτερη χαρά και πολλά συγχαρητήρια από τα σωματεία της Αχαΐας, από τα οποία δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει ο Παναιγιάλειος, η διοίκηση του οποίου έστειλε το δικό της μήνυμα:
«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. συγχαίρει τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αχαΐας κ. Άγγελο Δανιήλ για την εκλογή του ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Επίσης ο Σύλλογος μας εύχεται στη διοίκηση της Ομοσπονδίας και στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη, καλή δύναμη και επιτυχίες στο έργο που αναλαμβάνουν»

Άγγελος Δανιήλ: «Το ποδόσφαιρο της Αχαΐας αισθάνεται δικαιωμένο»

Συγχαρητήρια για την εκλογή του, έλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και από το protionline.gr. Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται στην βασική 11άδα της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο Άγγελος Δανιήλ δήλωσε: «Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος με την εκλογή μου στην ΕΕ της ΕΠΟ»

Για την προτίμηση των ψηφοφόρων στο πρόσωπό του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας αρκέστηκε να πει: «Οι απόψεις μας και το έργο που έχουμε επιτελέσει στην ΕΠΣ Αχαΐας, μου πρόσφεραν τα προνόμια στην ψηφοφορία»
Για το τι σημαίνει η εκλογή του στο Αχαϊκό ποδόσφαιρο, ο Άγγελος Δανιήλ επισήμανε: «Πως οι προσπάθειες του συνόλου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου απέδωσαν καρπούς και ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας αισθάνεται δικαιωμένο».

Δυσάρεστη έκπληξη για τους παλαίμαχους διεθνείς

Και ενώ η εκλογή του προέδρου της Ένωσής μας Άγγελου Δανιήλ (47 ψήφους) στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποτελεί νίκη του Αχαϊκού ποδοσφαίρου, Από την άλλη πανωλεθρία υπέστησαν οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Χαριστέας, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Παντελής Καφές, καθώς και ο Γιώργος Ανατολάκης!

Με τους σταυρούς προτίμησης να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, κανείς τους δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην ΕΕ της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα έλαβαν:
– Δημήτρης Παπαδόπουλος με 15 ψήφους
– Γιώργος Ανατολάκης με 14 ψήφους
– Άγγελος Χαριστέας με 14 ψήφους
– Παντελής Καφές με 13 ψήφους
– Κώστας Κωνσταντινίδης με 13 ψήφους


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr