background img
banner
banner

Στον Παναιγιάλειο βλέπουν ευκαιρία την αναβολή

ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΝΕΑ Ε.Ε. ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πιθανότατα να συγκροτηθεί σε σώμα την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα μοιραστούν οι αρμοδιότητες στις Επιτροπές, γεγονός που δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στις 4 Απριλίου. Έτσι η νέα Επιτροπή Διοργανώσεων με πιθανότερο πρόεδρο τον Αχαιό Άγγελο Δανιήλ, δεν θα προλάβει να ορίσει τα παιχνίδια στους 10 ομίλους, προσθέτοντας ακόμα μια παράταση στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Καλύτερα αναβολή για τον Παναιγιάλειο

Πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που δόθηκε για την προετοιμασία των σωματείων πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στον Παναιγιάλειο περισσότερο χάρηκαν στην είδηση για καθυστέρηση της επανεκκίνησης για μια ακόμα εβδομάδα.
Χαρακτηριστικά και τα λόγια του γυμναστή Θόδωρου Δροσόπουλου: «Είναι θετικό για την ομάδα αυτό το επιπρόσθετο χρονικό περιθώριο που μας δίδεται, αφού σημαίνει περισσότερες προπονήσεις, καλύτερη σωματική και ψυχολογική ετοιμότητα, μείωση του κινδύνου τραυματισμών. Παράλληλα κάποια παιδιά έχουν μείνει πίσω στην προετοιμασία και αυτή η αναβολή της μιας εβδομάδας, θα τους φέρει σε καλύτερη κατάσταση.»

Ρεπό σήμερα, αύριο στο Δημητρόπουλο

Στην χθεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο, μετά το ζέσταμα ακολούθησε ενδυνάμωση, ευκινησία, ειδική αντοχή, πολλά παιχνίδια με την μπάλα και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. Ακόμα δεν είχε γίνει γνωστό αν θα παιχτεί πρωτάθλημα στις 4 ή στις 11 Απριλίου, με τους ποδοσφαιριστές ύστερα από το κουραστικό πρόγραμμα και τις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου, να ζητούν για σήμερα Τρίτη το καθιερωμένο ρεπό πριν τους αγώνες, το οποίο και τους δόθηκε.

Παράλληλα επειδή το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αίαντα Γαστούνης θα γίνει στο φυσικό χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου, η τεχνική ηγεσία με την βοήθεια του ΝΠΔΔΑ, κανόνισε να γίνονται οι προπονήσεις σε φυσικό χόρτο. Για αύριο θα είναι «κουρεμένο» και έτοιμο προς χρήση το γήπεδο Δημητρόπουλου,

Δυο αλλαγές στους πάγκους σε «νεκρό» χρόνο στον 9ο όμιλο – Τι θα ακολουθήσει όταν έρθουν οι ήττες;

Παιχνίδια δεν είχαμε, λόγοι όμως να αλλάξουν στους πάγκους δυο από τους προπονητές του 9ου ομίλου, βρέθηκαν.
Είχε προηγηθεί στο Τσιλιβή η αντικατάσταση του Πατρίκ Ενγκεμά με τον Χάρη Ράντο, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ο Βασίλης Φίλιππας.
Τώρα έχουμε στο Διαβολίτσι την απομάκρυνση από την τεχνική ηγεσία του Αλέξη Μαντζούνη, στη θέση του οποίου ανακοινώθηκε από την διοίκηση ο Κώστας Παλαμάρας, γνωστός στην ομάδα έχοντας και στο παρελθόν συνεργαστεί με την ΑΕ Διαβολιτσίου.΄

Αυτά σε μια εποχή που έχει διακοπεί η δράση και λίγο πριν μπει και πάλι σε τροχιά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αναρωτιέται κανείς τι θα γίνει, όταν θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια και οι ήττες, θα αλλάζουν τους προπονητές σαν …πουκάμισα;

Πάντως οι εκπρόσωποι του νομού μας εξακολουθούν να βαδίζουν σταθερά με την τεχνική ηγεσία που είχαν ξεκινήσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα έχουμε στην Αχαϊκή τον Αλέξη Γαβριλόπουλο, στον Διαγόρα Βραχνεΐκων τον Χρήστο Τσίκα, στην Θύελλα Πατρών τον Σάκη Πεφάνη και στον Παναιγιάλειο τους Μάκη Λελούδα – Αλέξη Σπυρόπουλο.
Να θυμίσουμε μια ακόμα αλλαγή που είχαμε στον 9ο όμιλο, που ήταν μετά την 1η αγωνιστική, όταν ο Νίκος Μαρίνος αντικατέστησε στον πάγκο της Ζακύνθου τον Στάθη Καραμαλίκη.

Στο Παμπελοποννησιακό τα παιχνίδια της Θύελλας Πατρών

Η επανασπορά που έχει πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Θύελλας Π. «Φ. Αραβαντινός», δεν επιτρέπει στην Πατρινή ομάδα που συμμετέχει στον 9ο όμιλο μαζί με τον Παναιγιάλειο, να δώσει εκεί τα εντός έδρας παιχνίδια της. Ύστερα από την επικοινωνία που είχε με τον Δήμο Πατρέων, δόθηκε η λύση του Παμπελοποννησιακού, το οποίο θα χρησιμοποιήσει για τις εντός έδρας ανάγκες της.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr