background img
banner
banner

Ένα φορτηγό αγάπης και ελπίδας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Αιγίου «Σελέστε» και ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος, δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι στη μεγάλη πανελλήνια προσπάθεια στήριξης των συνανθρώπων μας Θεσσαλών, οι οποίοι δοκιμάστηκαν σκληρά από τους πρόσφατους μεγάλους σεισμούς, στη Λάρισα, στην Ελασσόνα, στο Δαμασι, και σε ολόκληρη τη γύρω περιοχή. Έτσι, από την πρώτη στιγμή, αλλά ειδικά την τελευταία εβδομάδα, σε συντονισμό με το Δήμο Λαρισαίων, την Πολιτική Προστασία Θεσσαλίας, το Δήμο Πατρέων, με κορυφαίους Αθλητικούς Συλλόγους Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, και άλλων Αθλημάτων, με Πολιτιστικούς Συλλόγους, Φορείς, με Ομάδες Βετεράνων – Παλαιμάχων, Ομάδες Γυναικών, αλλά και απλούς πολίτες που είχαν τη διάθεση να προσφέρουν, συντόνισε μια επιχείρηση συγκέντρωσης και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης, από τη Νότια και τη Δυτική Ελλάδα, από τους Νομούς Λακωνίας, Αρκαδίας, Ηλείας, Αχαΐας, και Αιτωλοακαρνανίας. Επιπλέον, στην επιχείρηση αυτή, αποφασιστική και καθοριστική στάθηκε η συμβολή μεγάλων και πολύ γνωστών Επιχειρηματιών, ειδικά από τους Νομούς Λακωνίας και Αχαΐας.

«Δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια, ειδικά στην Ομάδα του Ανεξαρτήτου Χειμάρρου Ανθρωπιάς Σπάρτης και στην τερματοφύλακα της Ομάδας Γυναικών του Πανγυθεατικού, τη Δέσποινα Βαρβιτσιώτη, η οποία ως γνωστόν δίνει μεγάλη προσωπική μάχη για την υγεία της.
Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη, όλους τους ανθρώπους και Φορείς, που μας προσέφεραν τα είδη, τα μέσα, τους χώρους συγκέντρωσης και αποθήκευσης, τα μηχανήματα φορτοεκφόρτωσης, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, και ασφαλώς, τους χειριστές και οδηγούς τους.

Τον φίλο μου Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Λαρισαίων, το Θρυλικό Βετεράνο της ΑΕΛ, του ΠΑΟΚ, και άλλων Ομάδων, Γιάννη Αλεξούλη και στους οδηγούς του Δήμου Πατρέων, οι οποίοι μετέφεραν όλη την αγάπη μας και την αλληλεγγύη μας προς τους φίλους και συνανθρώπους μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος.
Ο Γιάννης Αλεξούλης ευχαρίστησε τον ιδρυτή της Σελέστε και όλους του συντελεστές τονίζοντας μεταξύ άλλων:« Η Δύναμη η αγάπη και η αλληλεγγύη σε δύσκολες στιγμές είναι ο χείμαρρος ανθρωπιάς που εκφράζουν κάποιοι ιδιαίτεροι άνθρωποι που αξίζουν τον σεβασμό και θαυμασμό σε αυτές τις άσχημες μέρες».


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr