background img
banner
banner

Έργο αποκατάστασης του οδοστρώματος σε δρόμους των Υψηλών Αλωνίων | ΦΩΤΟ

ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Μία παρέμβαση που βρισκόταν σε εκκρεμότητα εδώ και χρόνια και επισημαίνετο κατ’ επανάληψη από τους πολίτες, έχει ξεκινήσει από προχθές. Πρόκειται για το έργο αποκατάστασης του οδοστρώματος περιμετρικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων το οποίο μάλιστα, πραγματοποιείται από τα συνεργεία και τα μηχανήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου!

Οι ρίζες των δέντρων των Υψηλών Αλωνίων που στέκουν στην πλατεία για πάρα πολλά χρόνια, έχουν σηκώσει το οδόστρωμα σε πολλά σημεία στην οδό Ρωμανιώλη καθώς και στην 1η Μάη. Η φύση, σε συνδυασμό και με την παράνομη είσοδο αυτοκινήτων, έχουν προκαλέσει σοβαρή φθορά στους δύο δρόμους. Μάλιστα, πολύ συχνά γίνονται η αφορμή για πρόκληση ατυχημάτων καθώς στο σημείο περπατούν πολλοί ηλικιωμένοι και παίζουν παιδιά.

Ο άριστος συντονισμός έφερε αποτέλεσμα

Η δημοτική αρχή προτίμησε να συντονίσει τα συνεργεία της και να χρησιμοποιήσει τα μηχανήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας, κάποια μετά από πολύ καιρό, ώστε όλοι μαζί να ριχτούν στη… μάχη και να φτιάξουν κάτι όμορφο για το εμβληματικό αυτό σημείο της πόλης. Κάπως έτσι, μη αναθέτοντας το έργο σε ιδιώτη, εξοικονόμησε χρήματα αλλά και απέδειξε πως εφόσον υπάρχει θέληση, υπάρχουν και δυνατότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες στο σημείο εργάζονταν επτά εργάτες του δήμου, με τον δήμαρχο Αιγιάλειας, Δημήτρη Καλογερόπουλο να κάνει αυτοψία χθες στα έργα των Υψηλών Αλωνίων.

Μιλώντας στο protionline.gr για το θέμα, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για Τεχνικά Έργα Βασίλης Χριστόπουλος, τόνισε: ΄΄Το έργο ξεκίνησε χθες (προχθές) και εκτιμούμε ότι θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Τα συνεργεία μας έσκαψαν, πέρασαν υπόστρωμα από τσιμέντο ώστε να μην έχουμε άμεσα πάλι πρόβλημα με τις ρίζες των δέντρων και στη συνέχεια θα πέσει άσφαλτος στους δύο από τους δρόμους που περικλείουν την πλατεία Υψηλών Αλωνίων΄΄. Πρόσθεσε ακόμη πως ΄΄συντονίσαμε το έργο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, ενώ χρησιμοποιήθηκαν μετά από καιρό μαζί, για ένα έργο το DCD, το φορτηγό και η μπετονιέρα του δήμου. Αξιοποιώντας τις δικές μας δυνάμεις γλιτώνουμε χρήματα για τον δήμο μας΄΄.

΄΄Το αυτονόητο γίνεται επιτέλους πράξη. Συστηματικά και επίμονα, αποκαθιστούμε ζημιές, κάνουμε όσα οφείλουμε για να πετύχουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητάς μας΄΄, κατέληξε ο κ. Χριστόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr