background img
banner
banner

Εννέα καινούρια παγκάκια στη Ράχη

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ

Αποστολή… εξετελέσθη για τον πρόεδρο του Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου Γιώργο Γκιώνη που φροντίζει να αποκαθίστανται τα… κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο Αίγιο. Άλλοτε με προσωπική εργασία κι άλλες φορές κάνοντας χρήση της παγίας και αναθέτοντας σε τεχνίτες, έχει εκτελέσει μικρά αλλά σημαντικά έργα και παρεμβάσεις.

Ένα από αυτά και τα νέα παγκάκια που μερίμνησε να τοποθετηθούν στην περιοχή της Ράχης όπου πλέον οι κάτοικοι μπορούν να κάθονται με ασφάλεια και να απολαμβάνουν τη μοναδική θέα. Όπως μετέφερε στo protionline.gr ο κ. Γκιώνης, ΄΄τα παγκάκια ήταν διαλυμένα. Αντικαταστάθηκαν τα τέσσερα που ανήκουν στην κοινότητα Κουλούρας με μέριμνα του προέδρου, ωστόσο υπολείπονταν άλλα εννέα. Ζητήσαμε έτσι και προμηθευτήκαμε τα ξύλα από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, κατασκευάσαμε τα παγκάκια και την Κυριακή τα τοποθετήσαμε΄΄.

Πρόκειται για τα εννέα παγκάκια που βρίσκονται από το περίπτερο και πάνω και τα οποία χρησιμεύουν και σε όσους επιθυμούν να ξεκουραστούν από φυσική άσκηση και βάδισμα, δραστηριότητες που έχουν αυξηθεί εν μέσω καραντίνας…

Όσο για την επόμενη παρέμβαση, φαίνεται πως δεν θα αργήσει να γίνει και μάλλον θα… λάβει χώρα στην παραλία Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr