background img
banner
banner

Εντατική δουλειά στον Παναιγιάλειο κόντρα στον χρόνο

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Μετά την πρόσφατη ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος στην ΕΠΟ, θα είναι δύσκολο για τα νέα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να προετοιμάσουν στο απόλυτο τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μέσα σε μια βδομάδα.

Έτσι είναι αρκετά πιθανόν να καθυστερήσει ακόμα μια βδομάδα (ελπίζουμε να’ ναι η τελευταία) το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να επιστρέψει στην δράση στις 11 αντί στις 4 Απριλίου.
Το ενδεχόμενο να πάει το πρωτάθλημα μια βδομάδα παραπίσω, περισσότερο θετικό είναι για τον Παναιγιάλειο, όπως δηλώνει στo protionline.gr και η τεχνική ηγεσία, δίνοντας περισσότερο χρόνο απαραίτητης προετοιμασίας στην ομάδα.

Μετά τις πρωινές προπονήσεις του Σαββατοκύριακου, η σημερινή προπόνηση της Δευτέρας θα είναι απογευματινή στο Δημοτικό Στάδιο. Την Κυριακή μετά την προθέρμανση, οι προπονητές παρακολούθησαν το σύνολο των ποδοσφαιριστών σε ένα διπλό δυο 25λεπτων, δίνοντας τις κατάλληλες ευκαιρίες σε όλους, δοκιμάζοντας παράλληλα θέσεις και σχήματα στις γραμμές της ομάδας.

Μεγάλη η θέληση στους μελανόλευκους

Με έντονη δράση στις προπονήσεις και με κάλυψη πάντα των απαιτούμενων προϋποθέσεων του υγεινομικού πρωτόκολλου, οι μελανόλευκοι προετοιμάζονται γι’ αυτό το διαφορετικό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

Φανερή είναι η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από τους νεοφερμένους να μπουν στο κλίμα της ομάδας και να αποτελέσουν μέρος του συνόλου.
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση στη γραμμή της επίθεσης.

Η διοίκηση με δελτίο τύπου: «Ευχαριστεί το προσωπικό του διαγνωστικού κέντρου της “Β’ Διάγνωσης” και ιδιαιτέρως τον κ. Χρήστο Πλούμη για την άψογη συνεργασία στην διεξαγωγή των τεστ κορωνοϊού».

Μάκης Λελούδας: «Δουλεύουμε με διάθεση και υπομονή να βρούμε τον ρυθμό που θέλουμε»

Σε ερώτησή του για το σημείο που βρίσκεται η πρόοδος της προετοιμασίας, συγκρίνοντας παράλληλα το τωρινό με το προηγούμενο ρόστερ, ο προπονητής Μάκης Λελούδας τόνισε στην «Π» τα εξής: «Με καλό κλίμα, ομοψυχία και πίστη για το καλύτερο από τους παίκτες μας, συνεχίζεται η προετοιμασία.
Αυτό που μας ικανοποιεί, είναι η βελτίωση που παρατηρείται σε κάθε προπόνηση. Μέσα από διάθεση και υπομονή, θα βρούμε και πάλι τον ρυθμό που θέλουμε.
Σίγουρα οι παίκτες που αποχώρησαν ήσαν πολύ σημαντικοί για την ομάδα, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι αυτοί που έμειναν κι αυτοί που ήρθαν, είναι εξ’ ίσου σημαντικοί, ώστε να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε μια πολύ σκληρή ομάδα, που παλεύει στον αγωνιστικό χώρο πάντα για τη νίκη.»

Για το αν διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές την απαιτούμενη ψυχική και σωματική ενέργεια για τα επίσημα παιχνίδια που καταφθάνουν, από το δίδυμο της τεχνικής ηγεσίας ο Μάκης Λελούδας σημείωσε: «Η ομάδα διέθετε πάντα τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα σε κάθε αγώνα. Πλέον δουλεύουμε επίμονα για να κάνουν το ίδιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια, διακρίνοντας την αισιοδοξία και την πίστη στο σύνολο των παιδιών».

Είναι πλεονέκτημα ή όχι ο ένας γύρος για τον Παναιγιάλειο, ύστερα από τα 4 παιχνίδια που προηγήθηκαν; Επίσης άλλαξαν οι συσχετισμοί στη δυναμικότητα του ομίλου ύστερα από τις μεταγραφικές προσθήκες;
Ο προπονητής του Παναιγιάλειου έκανε τη δική του αξιολόγηση λέγοντας: «Από την στιγμή που αυτή είναι η εξέλιξη του πρωταθλήματος, εμείς αυτό που θέλουμε είναι να διατηρήσουμε την καλή απόδοση των 4 πρώτων αγώνων, που θα μας επιτρέψει την παραμονή μας στην πρώτη θέση.
Για τον όμιλο θα έλεγα ότι μια τόσο μεγάλη διακοπή, είναι δύσκολο να κάνει πιο δυνατό τον όμιλο. Θα χρειαστούν κάποιες αγωνιστικές ώστε να βρουν ρυθμό οι ομάδες.
Είχαμε αλλαγές στα ρόστερ. Από το σύνολο των ομάδων κάποιοι ήρθαν, αλλά και κάποιοι έφυγαν. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα, πόσο θα επηρεαστούν αγωνιστικά.
Θα ήθελα να προσθέσω ότι στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι διοικήσεις. Στον Παναιγιάλειο όλα τα μέλη είναι πάντα δίπλα μας, στηρίζοντας παντοιοτρόπως αυτή την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλουμε.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr