background img
banner
banner

Κατά πλειοψηφία ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου

Ακολούθησε το θέμα της ανάκλησης εφαρμογής του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου που επίσης εισήγαγαν προς συζήτηση οι παρατάξεις «Αιγιάλεια Αύριο» και «Ποιοτική Αιγιάλεια» με την εισήγηση που έγινε από τον δημοτικό σύμβουλο Περικλή Παπαγιαννακόπουλο να αναφέρει πως ο Οργανισμός που ψηφίστηκε πέρυσι, πάσχει και ότι τρανή απόδειξη είναι ότι ενώ έχει πάρει ΦΕΚ από τον Οκτώβριο το 2020 έχουν περάσει έξι μήνες και δεν τον έχει εφαρμόσει η δημοτική αρχή.

΄΄Ξέρετε ότι έχει προβλήματα διότι η αντιδήμαρχος μας έκανε σήμερα εισήγηση μετά από δυόμιση μήνες που επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε θέσει για την Πολιτική Προστασία.
Εισηγούμαστε να γίνει ανάκληση και να επανέλθουμε στον προηγούμενο κανονισμό και από εκεί και πέρα να θέσουμε νέο με τις διατάξεις του νόμου΄΄, τόνισε ο κ. Παπαγιαννακόπουλος μεταξύ άλλων. ΄΄Ο δήμος να διεκδικήσει το μόνιμο προσωπικό του. Η μείωση των δομών δεν τον ισχυροποιεί΄΄, σχολίασε ο κ. Γούτος.

΄΄Έχουμε στείλει την εισήγηση εδώ και δυόμιση μήνες είναι συνταγμένη από νομικό σε δεύτερο χρόνο να ψηφίσουμε τον νέο κανονισμό που θα είναι σωστός και νόμιμος και θα δίνει το δικαίωμα στους υπαλλήλους να κριθούν με βάση τα προσόντα και τις δυνατότητές τους.

Η παράταξή μου διατεθειμένη να συμμετάσχει΄΄, σημείωσε η κ. Ψυχράμη.

Να συμμετάσχουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στη διαμόρφωση του ΟΕΥ, πρότεινε ο κ. Παπακωνσταντινόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ωστόσο ανέβηκαν οι τόνοι όταν στην τοποθέτηση του δημάρχου περί εκβιασμών λόγω αριθμητικής υπεροχής από πλευράς αντιπολίτευσης, η κ. Ψυχράμη διαμαρτυρήθηκε έντονα τονίζοντας πως ο δήμαρχος αντιμετωπίζει τους συμβούλους σαν εγκληματίες…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr