background img
banner
banner

Κλίμα για επιστροφή στη δράση από Δαδιώτη

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΣΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ 

Με τον καλύτερο τρόπο εξελίχθηκαν οι δυο συναντήσεις που είχε ο Πέτρος Δαδιώτης με διοίκηση – ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης και το ραντεβού με τους οικονομικούς υποστηρικτές.
Ύστερα από το …βέτο που έθεσε η ΕΠΟ για την υποχρεωτική παρουσία των ομάδων της Γ΄ Εθνικής στην επιστροφή των αγωνιστικών υποχρεώσεων με προπονήσεις και στη συνέχεια με τα επίσημα παιχνίδια για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα σε όλους τους τομείς των μελανόλευκων υποχρεώσεων.

Η προσωρινή διοίκηση του Αιγιώτικου Συλλόγου, καλείται να βρει λύσεις σε πολλαπλές κατευθύνσεις, οι οποίες στο σύνολό τους αθροίζουν ένα αβάσταχτο οικονομικό βάρος που καλείται να καλύψει το …άδειο ταμείο του Παναιγιάλειου.

Πέτρος Δαδιώτης: «Σε καλό κλίμα για ελπιδοφόρα συνέχεια οι συναντήσεις μας»

Ο Πέτρος Δαδιώτης άνοιξε τα …χαρτιά του στο protionline.gr, για τα δυο κρίσιμα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν και τα οποία έκριναν πολλά για την τύχη του Παναιγιάλειου τονίζοντας:
«Καθοριστικές για την ομαλή συνέχεια και εξέλιξη του πρωταθλήματος για τον Παναιγιάλειο, ήταν οι δυο συναντήσεις που είχα.

Πρώτα συγκεντρωθήκαμε με τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, σε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση, που θα πρέπει να απονείμω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους του παίκτες του Παναιγιάλειου. Έδειξαν ότι βρίσκονται για τα καλά μέσα στο υπάρχον κλίμα που έχει διαμορφωθεί μέσα σε λίγες ώρες ύστερα από τις ανακοινώσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατανοούν τις μεγάλες δυσκολίες που απαιτεί η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.»

«Εν λευκώ οι πρωτοβουλίες στη διοίκηση από τους ποδοσφαιριστές»

Την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών στη διοίκηση εκθείασε ο κ. Δαδιώτης δηλώνοντας ότι:
«Χαρακτηριστικά οι ποδοσφαιριστές δεν πρόβαλαν καμιά απαίτηση, ούτε έσπευσαν να εξασφαλίσουν τις αρχικές οικονομικές συμφωνίες. Άφησαν ελεύθερη τη διοίκηση να τρέξει τις πρώτες επείγουσες μεγάλες ανάγκες, λίγο πριν τις δηλώσεις συμμετοχής που είναι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, τονίζοντας πως όταν η διοίκηση συγκεντρώσει στη συνέχεια χρήματα να σκεφτεί και τους παίκτες. Είπαν χαρακτηριστικά»: -Εμείς κατεβαίνουμε χωρίς να θέσουμε κάποιες απαιτήσεις. Αφήνουμε ελεύθερη τη διοίκηση να προετοιμάσει το κατάλληλο έδαφος, να είναι όλα πλήρως τακτοποιημένα, για να μπορούμε χωρίς εμπόδια να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε».

«Μοναδικό έσοδο οι οικονομικοί υποστηρικτές»

Σε ότι αφορά τις σημερινές πηγές εσόδων ο Πέτρος Δαδιώτης συνέχισε:
«Ακολούθησε η συνάντηση με τη διοίκηση και εμάς τους οικονομικούς υποστηρικτές. Εδώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι είναι γνωστό σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές, ότι αυτή τη στιγμή το μόνο στάνταρ έσοδο που υπάρχει, είναι από την οικονομική υποστήριξη που είχαμε ξεκινήσει και διακόψαμε τον Γενάρη με το lockdown.
Υπολογίζοντας τα έξοδα που θα ακολουθήσουν, καταλήξαμε σε ένα υποθετικό ποσό του ύψους των 50.000 ευρώ».

«Είμαι αισιόδοξος για την οικονομική κάλυψη των τεστ»

Ένα θέμα που καίει όλα τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και αναζητούν λύσεις, είναι η εξεύρεση τρόπων για την κάλυψη των τεστ. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, το κόστος για τα απαραίτητα τεστ, θα ξεπεράσει τις 5000 ευρώ, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Για το «αγκάθι» της κάλυψης του υγειονομικού πρωτόκολλου, ο Πέτρος Δαδιώτης δηλώνει:
«Παράλληλα προστίθεται σε αυτό το ποσό των 50000 ευρώ και το έξοδο των τεστ. Ένα σημαντικό κεφάλαιο για το οποίο έχω κινητοποιηθεί με κάποιες ενέργειες και συναντήσεις και περιμένω σήμερα τα αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξος για την έκβαση των πραγμάτων και για την πλήρη εξασφάλιση των τεστ.»

Για τους τρόπους που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδα στην ομάδα

Οι απαιτήσεις να παίξει και να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα ο Παναιγιάλειος, δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν αποκλειστικά από τους 17 οικονομικούς υποστηρικτές. Για τις λύσεις που μπορεί να αναζητηθούν, ο Πέτρος Δαδιώτης προτείνει:

«Έχουμε μια συνάντηση μέσα στην βδομάδα με τους οικονομικούς υποστηρικτές, στην οποία θα κοιτάξουμε να προσθέσουμε αν είναι δυνατόν κάποιους ακόμα, ή να βάλουμε κάποια παραπάνω χρήματα. Το σωματείο εργαζομένων στην 3 Ε, μας είχε βοηθήσει με την παραλαβή των 60 καρτών διαρκείας, έχουν τώρα μια συνάντηση με καλή διάθεση να προσφέρουν ακόμα μια χείρα βοηθείας στον Παναιγιάλειο.

Παράλληλα η διοίκηση πρότεινε να γίνει κάποια λαχειοφόρος, με τους ποδοσφαιριστές να είναι θετικοί στο να βγουν έξω να συγκεντρώσουν και από την πλευρά τους χρήματα σ’ αυτή την προσπάθεια. Αυτή την στιγμή δεν έχει πέσει κάποια άλλη σκέψη στο τραπέζι για πρόσθετα έσοδα, χωρίς να πάψει η αναζήτηση και κάποιας άλλης πηγής ενίσχυσης του ταμείου μας.»

Θέτοντας προτεραιότητες

«Προέχει να ολοκληρωθεί η οικονομική κάλυψη των τεστ, για να ξεκινήσει η ομάδα επίσημα και με ασφάλεια τις προπονήσεις το συντομότερο. Έχω κανονίσει συνάντηση με το Νομικό Πρόσωπο για το γήπεδο και το θέμα ασφάλειας των ποδοσφαιριστών, κάτι που σύμφωνα με τους όρους που έχει θέσει η ΕΠΟ, θα πρέπει να ελέγχεται από κάποιο υπεύθυνο άτομο.»

«Να βοηθήσει η Αιγιάλεια αυτή την κρίσιμη ώρα»

«Πραγματικά γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Είναι κρίμα να μην κατεβεί και να υποβιβαστεί η ομάδα. Εύχομαι να βοηθήσει η περιοχή με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί. Η αλήθεια είναι ότι οι Αιγιώτες στήριζαν πάντα τον Παναιγιάλειο. Ελπίζουμε ότι θα σταθούν και τώρα στον πλευρό του, σε αυτή την κρίσιμη ώρα».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr