background img
banner
banner

Κόβουν το ρεύμα σε επιχειρήσεις εστίασης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Δεν τους φτάνει που για τόσους μήνες υποχρεωτικά κρατούν κλειστές τις επιχειρήσεις τους, έχουν και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος που επιμένουν σε διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Ο λόγος για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής που βρίσκονται ένα βήμα πριν το οριστικό λουκέτο…

Το Επιμελητήριο Αχαΐας με επιστολή του προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνο Σκρέκα, με κοινοποίηση στους υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα θίγει το μείζον πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «κ. υπουργέ, όπως γνωρίζετε έχει παρατηρηθεί ένα μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την συμπεριφορά των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, που αγνοώντας τις ασφυκτικές οικονομικές συνθήκες που ισχύουν σε πολλούς κλάδους, επιμένουν σε διακοπές των παροχών. Αφορμή για την παρέμβασή μας αυτή, αποτελεί η επιστολή του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας που σας απεστάλη και εκφράζει, εκ του λόγου αυτού, την αγωνία των μελών του που έχουν υποστεί, ανεπανόρθωτες ζημιές, εκ των συνεπειών της πανδημίας.

Σας υπενθυμίζουμε πως η περιοχή μας είναι αποκομμένη από εναλλακτικά δίκτυα ενέργειας, έναντι άλλων περιοχών της χώρας μας, που την κατατάσσει ενεργειακά στις περιοχές ειδικών συνθηκών, με τις ακόλουθες δυσμενείς επιπτώσεις, που σημαίνει αυτό. Στα πλαίσια αυτά, παρακαλούμε, για όσο διάστημα ισχύει η αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων των κλάδων, βάσει κυβερνητικών αποφάσεων, να υποχρεωθούν οι πάροχοι να υλοποιούν μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις και να ακυρώσουν τις όποιες αποφάσεις για διακοπή των παροχών».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr