background img
banner
banner

Μαθητές με τα ίδια εφόδια!

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποιεί δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για την εφαρμογή προγραμμάτων προάσπισης και προαγωγής της υγείας και ευεξίας του ατόμου, καθώς και προγράμματα σχετικά με την άρση ανισοτήτων στα παιδιά, έφηβους και νέους που διατρέχουν κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των αρμοδιοτήτων, και τη νέα χρονιά με την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων και άπορων οικογενειών που αδυνατούν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά φροντιστήρια προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Αιγιάλεια για την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Με αυτό το τρόπο θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα στα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει και τη νέα χρονιά να στηρίζει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό τη δημιουργία ίσων ευκαιριών στην μάθηση σε όλους τους μαθητές. Ιδιαίτερα λόγω των συνθηκών της πανδημίας, έχει μεγάλη σημασία ιδιαίτερα τα παιδιά να συνεχίσουν να αισθάνονται ισότιμα, να νιώσουν ότι εξακολουθούν να έχουν τα ίδια εφόδια, ότι δεν διαταράσσεται η καθημερινότητά τους και ότι κανένας μαθητής ή μαθήτρια δε μένει στο περιθώριο», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr