background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος επέστρεψε στο γήπεδο ύστερα από 4 μήνες

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ LOCKDOWN – ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Από τα αποδυτήρια που επισκέφτηκαν ύστερα από αρκετό καιρό οι μελανόλευκοι ποδοσφαιριστές, δέχτηκαν στη συνέχεια στο γήπεδο το καλωσόρισμα από διοίκηση και τεχνική ηγεσία για μια ακόμα φορά στην ίδια σεζόν. Αφού συζήτησαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια τα δικά τους θέματα, πήραν σειρά οι προπονητές και μέλη της διοίκησης, για μια εποικοδομητική κουβέντα πριν την προπόνηση, που κατέγραψε το protionline.gr.

Αλέξης Σπυρόπουλος: «Με καθαρό μυαλό να βρούμε πρώτα τις ψυχικές ισορροπίες»

Από το προπονητικό τιμ ο Αλέξης Σπυρόπουλος ήταν αυτός που πήρε πρώτος λόγο, καλωσορίζοντας και πάλι για δεύτερη φορά την ομάδα ύστερα από 4 μήνες απραξίας, διάστημα για το οποίο θεώρησε άσκοπο να πει περισσότερα. Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές είπε: «Καλούμαστε τώρα να βρούμε τις καλές ψυχικές ισορροπίες, με ξεκάθαρο μυαλό και στην πορεία θα ετοιμάζουμε σιγά – σιγά το αγωνιστικό κομμάτι. Να έχουμε υγεία, καλή διάθεση και να μπούμε σε ένα τελικό πρόγραμμα, αφού ενημερωθούμε την Παρασκευή για τον τρόπο που τελικά θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Όπως και να ‘χει, όποια απόφαση κι αν παρθεί, εμείς θέλω να είμαστε δυνατοί, όπως τον τελευταίο 1,5 χρόνο»

«Θα προτιμηθούν στην ομάδα τα παιδιά από το Αίγιο»

Στη συνέχεια ο Αλέξης Σπυρόπουλος τόνισε πως πρώτη επιλογή στις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν, θα είναι τα παιδιά από την περιοχή του Αιγίου: «Να πούμε επίσης ότι έχουν έρθει κάποια καινούρια παιδιά, η ομάδα λοιπόν αναμένεται να ενισχυθεί σ’ αυτή την έξτρα περίοδο των μεταγραφών. Να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που αφορά το ρόστερ. Μέσα στις επόμενες μέρες μπορεί να έχουμε δεκάδες προτάσεις ποδοσφαιριστών για να έρθουν στην ομάδα μας, ακόμα και από τα τοπικά πρωταθλήματα που δεν πρόκειται να επαναρχίσουν. Ηδη από χθες με έχουν πάρει τηλέφωνο γύρο στους 20 παίκτες. Έχω να πω ότι θα προτιμήσουμε τα δικά μας παιδιά από το Αίγιο. από κει και πέρα ότι χρειάζεται η ομάδα, θα το πράξουμε».

Μάκης Λελούδας: ‘‘Προετοιμασία με διάθεση και υπομονή’’

Στη συνέχεια ο Μάκης Λελούδας ζήτηση την αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτόκολλου λέγοντας: «Προέχει η υγεία μας, το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο θα το βρούμε όλοι μαζί μέσα στην προετοιμασία την οποία θα ακολουθούμε με διάθεση και υπομονή»

Μάριος Βαλαβάνης: «Περιμένουμε τον τρόπο που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, να οργανωθούμε και να φτιάξουμε το πλάνο μας»

Από πλευράς διοίκησης πήρε τον λόγο στη συνέχεια ο Μάριος Βαλαβάνης, αναφερόμενος στον πρόλογό του για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες που συναντά η ομάδα από το φετινό ξεκίνημά της, αλλά και στη διάρκεια της διακοπής, συνεχίζοντας: «Συγκεντρωθήκαμε και μπήκαμε στο γήπεδο για να είμαστε έτοιμοι. Τηρούμε το πρωτόκολλο ότι πρέπει να γίνει με τα εβδομαδιαία τεστ. Για το τι θα γίνει στο πρωτάθλημα ούτε εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε. Περιμένουμε την Παρασκευή, βέβαια και την προηγούμενη βδομάδα την Παρασκευή περιμέναμε, αλλά τέλος πάντων. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να έχουμε τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του πρωταθλήματος, να έχουμε κάποιο πλάνο, να οργανωθούμε και να προγραμματιστούμε.

Γιατί εμείς δηλώσαμε τώρα συμμετοχή στο πρωτάθλημα σαν ομάδα με κάποια δεδομένα. Τόσο ως διοίκηση, αλλά και με τις συναντήσεις που προηγήθηκαν, όπως με τον κ. Δαδιώτη και τους οικονομικούς υποστηρικτές, αναζητώντας τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα. Πάντα με οδηγό τα δεδομένα που μας είχε δώσει η ΕΠΟ μέχρι εκείνη την στιγμή. Τώρα ακούγονται και γράφονται διάφορα. Να αφήσουμε τις εικασίες και τα σενάρια που κυκλοφορούν. Καλύτερα να περιμένουμε την Παρασκευή να ακούσουμε τι τελικά θα αποφασιστεί και ανάλογα θα πράξουμε.

Η πρόθεσή μας δεν είναι να φύγει από το πρωτάθλημα η ομάδα, ούτε να την εγκαταλείψουμε. Σκοπός μας είναι να πάμε μέχρι τέλους και να πράξουμε ότι καλύτερο γίνεται.
Να αφήσουμε λοιπόν τα οικονομικά τα οποία θα δούμε μετά την Παρασκευή. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιον ποδοσφαιριστή, καλό θα ήταν να έρθει να το συζητήσει μαζί μας» .

Βασίλης Μπούνας: «Να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι»

Εκπροσωπώντας την ομάδα σαν αρχηγός, πήρε τον λόγο και ο Βασίλης Μπούνας: «Για αρχή το βασικότερο είναι να είμαστε ήρεμοι στην προπόνηση και να προσέχουμε στις ζωές μας γενικότερα, που κινούμαστε, τι κάνουμε. Είμαστε εδώ 30 άτομα και να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι για τον εαυτό μας, τους συμπαίκτες, τις οικογένειές μας».

Θόδωρος Δροσόπουλος: «Έχουμε μείνει πίσω …πάμε για τρέξιμο»

«Καλή αρχή, καλές προπονήσεις. Ξεκινάμε σιγά – σιγά την προπόνηση. Χωρίς επαφές με την μπάλα, χωρίς παιχνίδια, έχουμε μείνει πίσω. Να είμαστε προσεκτικοί να βοηθήσετε κι εσείς τον εαυτό σας, με ηρεμία, υπομονή και …πάμε για τρέξιμο».

Πέτρος Δαδιώτης: «Πλεονέκτημα στην ομάδα το «δέσιμο» μεταξύ ΔΣ, προπονητών και παικτών»

Τέλος τον λόγο πήρε και ο Πέτρος Δαδιώτης, ο οποίος όπως τόνισε και ο Μάριος Βαλαβάνης, έχει βοηθήσει πάρα πολύ φέτος την ομάδα. Ειδικά με τους οικονομικούς υποστηρικτές, αφού ως γνωστόν δεν υπήρξαν βοήθειες από χορηγούς και εισιτήρια. Με δική του πρωτοβουλία εξασφαλίστηκαν τα τεστ, έχοντας προσφέρει και στο παρελθόν πολλά στην ομάδα.
«Ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντί σας, κάτι που θέλουμε κι εμείς από σας. Θα έλεγα ότι η σημερινή ομάδα του Παναιγιάλειου έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που είναι το «δέσιμο» ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και την διοίκηση. Με την εμπιστοσύνη να διακατέχει όλες τις πλευρές, το ενωτικό πνεύμα να μας διακρίνει, έχουμε πετύχει πράγματα και μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Τα σημεία των καιρών μας αναγκάζουν να είμαστε προσεκτικοί με την υγεία μας, για να παραμείνουμε όλοι μαζί υπηρετώντας μέχρι τέλους την ομάδα.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr