background img
banner
banner

Πηγή πολύτιμων πληροφοριών

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΓΑ

Με κύριο θέμα την οικονομική διαχείριση, πραγματοποιήθηκε χθες το 2ο από τα τρία συνολικά Σεμινάρια Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών που διοργανώνει το υπουργείο Αθλητισμού, κατόπιν πρότασης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ο κύκλος των Σεμιναρίων ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη στις 5 το απόγευμα.

Οι παράγοντες της περιοχής μας που έχουν την τύχη να βρίσκονται στο διαδίκτυο ως εκπρόσωποι σωματείων στα 4ωρα των Σεμιναρίων, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα των ανθρώπων που τα διεξάγουν καθώς και τις χρήσιμες πληροφορίες που λαμβάνουν για οργανωτικά και διαχειριστικά θέματα, τα οποία αγγίζουν τα επαγγελματικά πρότυπα.

Αχιλλέας Κιτσάτης: «Το σεμινάριο ήρθε να ξεδιαλύνει τα προβλήματα που είχαμε αναδείξει

Για τους νέους δρόμους που χαράζει η ενημερωτική και επιμορφωτική γραμμή των σεμιναρίων, περιγράφει στo protionline.gr το διοικητικό μέλος του Αχιλλέα Καμαρών, Αχιλλέας Κιτσάτης:

«Για άλλη μια φορά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ιδιαίτερα ο υπουργός κ. Αυγενάκης δείχνει το ενδιαφέρον του για τα ερασιτεχνικά σωματεία. Μετά την επικοινωνία που είχαμε όλα τα εγγεγραμμένα σωματεία πριν λίγο καιρό με τον υπουργό, όπου συζητήσαμε τα προβλήματα και τις προτάσεις μας γύρω από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, έρχεται το σεμινάριο επιμόρφωσης αθλητικών στελεχών στο οποίο παίρνουν μέρος μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη.

Είναι ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο με πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες για τα ερασιτεχνικά σωματεία από καθηγητές πανεπιστημίων και έγκριτους αθλητικούς παράγοντες. Γίνονται συζητήσεις γύρω από την διοίκηση ενός σωματείου, τον οικονομικό σχεδιασμό και γενικά στην οργάνωση και διαχείριση αθλητικών σωματείων».

«Για πρώτη φορά είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε κάτι ανάλογο»

Και συνεχίζει ο παράγοντας του Αχιλλέα: «Πραγματοποιείται για πρώτη φορά μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και είναι μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του υπουργού. Διάρκεια έχει 3 μέρες και 4 ώρες κάθε φορά.
Στην πρώτη μέρα του σεμιναρίου, ο υπουργός ενημέρωσε πρώτα σε μας για την ΚΥΑ που υπέγραφε εκείνη την ώρα και αφορούσε τα χρήματα που θα παίρνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία από την αλλαγή φορολογίας των στοιχηματικών εταιρειών και που για πρώτη φορά θα πηγαίνουν κατευθείαν στα εγγεγραμμένα σωματεία του μητρώου. Είναι το δεύτερο σεμινάριο που λαμβάνουμε μέρος ως στελέχη σωματείων μετά το σεμινάριο που είχε προηγηθεί από την ΕΠΣ Αχαΐας, στο οποίο είχα επίσης προσωπικά λάβει μέρος. Πιστεύω ότι χρειάζονται τέτοια σεμινάρια ώστε να μαθαίνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι στην οργάνωση των σωματείων μας σε επαγγελματικά πρότυπα».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr