background img
banner
banner

Σειρά συναντήσεων σε Καλάβρυτα και Ακράτα

ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου κατά την επίσκεψή της σε Καλάβρυτα και Άκρατα, την Τρίτη 16 Μαρτίου. Στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, η βουλευτής με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Αχαΐας “Πάλεια”, και την τιμητική παρουσία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, παρέδωσε στον διευθυντή Νίκο Παπαχριστόπουλο αναπηρικό αμαξίδιο, προερχόμενο από δωρεά, για τις ανάγκες του γηροκομείου.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, Αντιπύραρχο Αναστάσιο Καναβό και συζήτησαν για την ετοιμότητα του σώματος ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου η Διοικήτρια κα. Ιωάννα Σφυρή, την ενημέρωσε για την πρόοδο των εμβολιασμών στο κέντρο και την ανταπόκριση του κόσμου.
Κατόπιν, η Βουλευτής βρέθηκε στο ΚΕΠ όπου και συνομίλησε με τους δημοτικούς υπαλλήλους για ζητήματα που τους απασχολούν.

Κατά την παρουσία της στον Φορέα Διαχείριση Χελμού-Βουραϊκού, η κ. Αλεξοπούλου συνάντησε και δύο Γερμανίδες φοιτήτριες που ολοκληρώνουν το μεταπτυχιακό τους.
Η φοιτήτριες και τα στελέχη του φορέα, της μίλησαν με θέρμη για την σπουδαιότητα του Γεωπάρκου Χελμού Βουραϊκού, τις εντυπώσεις τους από τον ανεκτίμητο χλωριδικό και πανιδικό του πλούτο και τις μεγάλες δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και προβολής του.

Το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλο και τον αντιδήμαρχο Νίκο Σφαραγγούλια όπου και συζητήθηκαν οι προετοιμασίες του ιστορικού Δήμου για τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις, ενόψει της μοναδικής επετείου των 200 χρόνων από την απελευθέρωση των Καλαβρύτων.

Τέλος η κα. Αλεξοπούλου επισκέφθηκε την Ακράτα, προκειμένου να ενημερωθεί από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σπύρο Μάρκου για την πρώτη μέρα λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου και την ετοιμότητα του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr