background img
banner
banner

Στο ζενίθ η απογοήτευση για τους μελανόλευκους ποδοσφαιριστές

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΝΑΣ ΣΤO PROTIONLINE.GR: ‘’ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ’’

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Παναιγιάλειος. Χωρίς ήττα και με θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι των πρώτων 4 αγωνιστικών, διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Με πρώτο ζητούμενο την παραμονή, ύστερα από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, η ομάδα πέρασε στην απέναντι …όχθη. Έβγαλε στοιχεία πρωταθλητισμού, έχοντας ουσιαστικά το ίδιο ρόστερ που χρησιμοποιούσε στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Οι καλές εμφανίσεις και το προβάδισμα στον 9ο όμιλο, χρύσωσαν κατά κάποιο τρόπο την απαγόρευση εισόδου στους φιλάθλους, όπως και τις δυσκολίες της διοίκησης με τις χορηγίες.
Ύστερα από ένα μήνα στα επίσημα παιχνίδια, βγήκε η ανακοίνωση προσωρινής διακοπής. Τόσο …προσωρινής, που κρατάει 4 μήνες και ακόμα τίποτα.
Έχουμε φτάσει σε σημείο να περιμένουμε να κάνουμε μια αναγκαστική μίνι προετοιμασία ύστερα από την γεμάτη του καλοκαιριού, για να παίξουμε ποδόσφαιρο δυο μήνες.
Δυσανάλογα χρονικά διαστήματα, που υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο, τη σημασία του και την φήμη του σαν άθλημα.

Βασίλης Μπούνας: «Οι αποφάσεις είναι άλλων, εμείς περιμένουμε με αγωνία»

Σε μια ατέλειωτη δοκιμασία έχουν μπει οι ποδοσφαιριστές της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Έπαθαν το χειρότερο όταν δεν πρόλαβαν να μπουν πάλι στις προπονήσεις και η κυβερνητική απόφαση τους «κλείδωσε» για μια ακόμα φορά έξω από το γήπεδο. Από τους αρχηγούς του Παναιγιάλειου ο Βασίλης Μπούνας, αναφέρεται στo protionline.gr για την τελευταία απόφαση απαγόρευσης των προπονήσεων, για την επιρροή που είχε στον ίδιο, στους συμπαίκτες του, στο ίδιο το ποδόσφαιρο

Ποια είναι η αντίδρασή σου ύστερα από τις τελευταίες ανακοινώσεις;
Αρχικά με χαροποίησε ιδιαίτερα η απόφαση επανέναρξης των προπονήσεων μετά από μεγάλη προσπάθεια παιχτών προπονητών και της διοίκησης βρέθηκαν οι χρυσές τομές σε πολλά θέματα για την συνέχεια και το ξεκίνημα της ομάδας. Την Δευτέρα και την Τρίτη πέρασε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα από τεστ 35 άτομα όλα αρνητικά και Τετάρτη γυρίσαμε στο γήπεδο μας για προπόνηση μετά από 4 μήνες με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Τα απόγευμα της ίδιας μέρας μας απαγόρευσαν ξανά τις προπονήσεις, γεγονός που ειλικρινά με άφησε άφωνο. Έχουμε κάνει τόση προσπάθεια να ξεκινήσουμε με τις οποίες δυσκολίες υπάρχουν και μας ξανά κλείνεις έχοντας μεδέν κρούσματα; Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω μου φαίνονται πολύ πρόχειρες αυτές οι αποφάσεις. Κατόπιν έβγαλαν ανακοίνωση ότι μπέρδεψαν τα πρωταθλήματα και λόγω κρουσμάτων κλείσαμε. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά τα περιμένω όλα πια…

Πως εξέλαβαν οι συμπαίκτες σου την ανακοίνωση της νέας διακοπής;
Οι συμπαίκτες μου ενεργοποιήθηκαν για τις προπονήσεις. Άρχισαν να διαμορφώνουν το πρόγραμμα τους βάσει αυτών, βλέποντας τελικά να αλλάζουν τα πράγματα και πάλι από την αρχή. Με ρωτάτε πως να αντιδράσουν; Αβέβαιοι για άλλη μια φορά δυστυχώς και απογοητευμένοι.
Είναι όλοι στο περίμενε για αυτήν την Παρασκευή μήπως και δοθεί το πράσινο φως ξανά για τις προπονήσεις στην Γ΄ Εθνική. Αν όχι ο χρόνος στενεύει επικίνδυνα για την επανέναρξη.

Είχες κάποιες επαφές με τους ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν την Γ΄ Εθνική στις συναντήσεις με Αυγενάκη;
Ναι μιλάω καθημερινά με τα παιδιά τις άτυπης επιτροπής ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι νέα δεδομένα υπάρχουν και γενικώς οτιδήποτε έχει σχέση με το ποδόσφαιρο και την Γ΄ Εθνική. Νομίζω βέβαια ότι από την πλευρά μας ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε. Οι αποφάσεις είναι άλλων και περιμένουμε όλοι μας με αγωνία ποιες θα είναι.

Που αποσκοπεί κατά τη γνώμη σου όλο αυτό το σκηνικό; Έχεις κάποια πρόβλεψη;
Πραγματικά δεν ξέρω αν τελικά αποσκοπεί κάπου όλο αυτό. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία γιατί αν το κάνω θα είμαι πολύ καυστικός και δεν το θέλω. Ακόμα περιμένω της τελικές αποφάσεις παρακολουθώ τα πάντα γύρω από όλους, τι απόψεις έχει ο καθένας και πως βλέπει από την πλευρά του τον χώρο του ποδοσφαίρου και της Γ΄ Εθνικής. Πραγματικά έχουμε ακούσει πολλά. Προσωπικά θα τοποθετηθώ όταν πρέπει.
Θέλετε και πρόβλεψη; (γέλιο) Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι μπορείς να προβλέψεις και πολλά. Ειλικρινά εύχομαι να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά όλης της χώρας γιατί μέχρι στιγμής όσο και να προσπαθώ, δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί παράγοντες που εμποδίζουν την επανεκκίνηση στην Γ΄ Εθνική;
Προφανώς κάτι θα υπάρχει που εμείς δεν το ξέρουμε. Όταν όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα ανοίγουν για προπονήσεις και εμείς ανοίξαμε και κλείσαμε με αρνητικά τεστ σχεδόν από όλες τις ομάδες, έχω την εντύπωση ότι η κατηγορία έχει απαξιωθεί και δεν την βλέπουν σοβαρά. Το προϊόν πάσχει και δυστυχώς δεν βλέπω και κινήσεις για να ανεβεί σταδιακά και να φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο. Και σε αυτό έχουμε όλοι ευθύνη, αλλά περισσότερο αυτοί που το διοικούν. Σε άλλες χώρες έχουν ανοίξει τα πάντα και παίζονται και παιχνίδια…

Ποια είναι η δική σου πρόταση;
Εφόσον τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Αν είναι αρνητικά τα τεστ να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Δηλαδή συγνώμη γιατί θα τρελαθώ. Στο μετρό η στο λεωφορείο μπαίνουν όλοι επιδεικνύοντας το αποτέλεσμα του τεστ; Παρόλα αυτά είναι ο ένας πάνω στον άλλον εμείς σε ολόκληρο το γήπεδο σε ανοικτό χώρο με αρνητικά τεστ γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση: Κάτι δεν μου κάθεται καλά και για να μην παρεξηγηθώ και τα μέτρα τηρώ. φίλοι μου έχουν νοσήσει, προσπαθώ να προστατεύω τους άλλους τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Ψάχνω την αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν μου την λένε. Αυτό έχω καταλάβει, όταν παίρνονται τέτοιες αποφάσεις από αυτούς που κρατάνε το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια τους.

Για τις Ακαδημίες
«Θέλω ακόμα να συμπληρώσω κάτι που δεν έχει ειπωθεί σχεδόν από κανέναν. Πρέπει να σκεφτούν σοβαρά οι υπεύθυνοι να ανοίξουν τις ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα δεν αντέχουν άλλο τα παιδιά. Πρέπει να βγουν έξω και να αθληθούν να κοινωνικοποιηθούν να τρέξουν να γελάσουν και να δουν ξανά τους φίλους τους.»
Εύχομαι υγεία σε όλους και πραγματικά να αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα, να γυρίσουμε στους κανονικούς ρυθμούς τις ζωής μας.»


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr