background img
banner
banner

Άσφαλτος στην Παυσανίου

ΕΠΟΜΕΝΟΣ «ΣΤΑΘΜΟΣ» Η ΜΕΝΕΛΑΟΥ – ΕΠΕΤΑΙ Η ΖΑΪΜΗ

Η μετάβαση στη δημοφιλή παραλία της Αλυκής, από χθες γίνεται πιο άνετη και πιο ασφαλής. Η ρίψη νέας ασφάλτου σε ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιούμενα σημεία του Αιγίου εκσυγχρονίζει το οδικό δίκτυο, αλλάζει την εικόνα και… προετοιμάζει το έδαφος για άλλες ακόμη πιο σημαντικές παρεμβάσεις!

Πρόκειται για το σημείο στην αρχή της οδού Παυσανίου που ξεκινά από τη Ζωοδόχου Πηγής και φτάνει μέχρι και την αρχή της οδού Ποσειδώνος στην παλαιά σιδηροδρομική γραμμή, εκεί όπου οι λακκούβες και τα σαμαράκια δυσκόλευαν την κυκλοφορία.

Το έργο, όπως μετέφερε στo protionline.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για Τεχνικά Έργα Βασίλης Χριστόπουλος, εντάσσεται στην εργολαβία των ασφαλτοστρώσεων και οι εργασίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταφερθούν και σε άλλα σημεία εκεί όπου έχει γίνει προγραμματισμός και ασφαλτόστρωση. Υπενθυμίζεται ότι από αυτή την εργολαβία, ύψους 800.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις στον Συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα, στις οδού Κούταλης και Σκουφά καθώς και πίσω από το δημοτικό στάδιο Αιγίου εκεί όπου αναμορφώθηκε ολόκληρη η περιοχή.

Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Χριστόπουλου, θα πέσει άσφαλτος στην οδό Μενελάου στη Μυρτιά, δρόμος που παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος χρόνια τώρα, καθώς και στον δρόμο μπροστά από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Τέμενη.

Επίσης, ο κ. Χριστόπουλος σημειώνει πως άσφαλτος θα πέσει τις επόμενες ημέρες και στην οδό Ζαΐμη στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο των εργασιών της ανάπλασης των πλατειών και των παρακείμενων δρόμων. ΄΄Υπολείπονται ακόμη οδοί που παρουσιάζουν μεγάλη φθορά στο οδόστρωμα προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.
Σκοπός μας είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους΄΄, επισήμανε ο κ. Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr