background img
banner
banner

Έργα και «πινελιές» αισιοδοξίας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Συνεχίζονται οι μικρές παρεμβάσεις… μεγάλης σημασίας από την Τεχνική Υπηρεσία Αιγίου που καθημερινά εκπλήσσει ευχάριστα. Προχώρησε σε καθαρισμό του μνημείου στην πλατεία Μπούφαλο, συνεχίζονται τα έργα σε σπασμένα ή ανύπαρκτα πεζοδρόμια στο κέντρο, ενώ χθες τα παρτέρια στα Υψηλά Αλώνια απέκτησαν χρώμα!

Καθαρίστηκε από τα γκράφιτι το μνημείο στο Μπούφαλο

Το Σάββατο, η εταιρεία Ειδικά Τεχνικά Έργα «Λαδικός Ανδρέας» σε συνεργασία με τον δήμο προχώρησε στον καθαρισμό του μνημείου πάνω από τα Πευκάκια που είχε βανδαλιστεί με γκράφιτι, τα οποία είχαν καλύψει κάθε σπιθαμή μαρμάρου. ΄΄ Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες εργασίες στην εν λόγω πλατεία και στο μνημείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εταιρεία ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ «Λαδικός Ανδρέας» που προσφέρθηκε να συνδράμει αφιλοκερδώς΄΄, ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για Τεχνικά Έργα Βασίλης Χριστόπουλος, απευθύνοντας έκκληση προς τους πολίτες κάθε ηλικίας να σεβαστούν τον χώρο και να μην ξαναγράψουν το μνημείο.

Αποκατάσταση τμημάτων πεζοδρομίων στο κέντρο

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση ή τη δημιουργία πεζοδρομίων σε τμήματα που παρουσίαζαν πρόβλημα και ανάγκαζαν τους πεζούς να τίθενται σε κίνδυνο περπατώντας στους δρόμους. Χθες τα συνεργεία βρέθηκαν στο κάτω μέρος της οδού Σωτ. Λόντου στη συμβολή της με την Υψηλάντου πίσω από τη Φανερωμένη εκεί όπου θα συνεχίζουν σήμερα για να πλακοστρώσουν τμήμα του πεζοδρομίου.

Οι κήποι της πλατείας Υψηλών Αλωνίων απέκτησαν χρώμα!

Επίσης, εργασίες ελαιοχρωματισμού στα κηπάρια της πλατείας Υψηλών Αλωνίων ξεκίνησαν χθες με τα πλαίσια να αποκτούν χρώμα και να ομορφαίνουν κι άλλο την εμβληματική πλατεία του Αιγίου. Τα έργα και σε αυτό το σημείο θα συνεχιστούν σήμερα. Μετά την ασφαλτόστρωση και την αντικατάσταση παγκακίων έρχεται και το χρώμα να… ανεβάσει τη διάθεση των θαμώνων της πλατείας που δεν είναι και λίγοι…

΄΄Προσπαθούμε με μικρές παρεμβάσεις να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των δημοτών. Υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία έχουμε εντοπίσει και σιγά – σιγά αλλάζουμε. Στόχος μας είναι, αφενός να παρέχεται ασφάλεια και λειτουργικότητα και αφετέρου να ανεβαίνει και η ψυχολογία του κόσμου που το τελευταίο διάστημα δεν έχει περάσει και λίγα…΄΄, επισημαίνει στo protionline.gr ο κ. Χριστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr